Annonce
Odense

Træt af kalk? Odenseaner går til kamp mod kalken

Brian Hansen siddende med produktet fra Aquabion i hans Showroom på Lumbyvej 48. Foto: Hasse Frimodt

Brian Hansen er blevet forhandler af det tyske produkt Aquabion som er et alternativ til blødgøringsanlæg

Annonce
Annonce

Tysk alternativ

Brian Hansen er godt igang med at udleve en drøm om at være selvstændig. Brian har startet virksomheden Remo Trading ApS, som holder til på Lumbyvej 48. Og igennem Remo Trading ApS tilbyder han salg af produktet Aquabion.

- Aquabion er et miljøvenligt alternativ til blødgøringsanlæg. Ved vandets strømning igennem Aquabion enheden sker en naturlig elektrolytisk proces, idet kalken kommer i forbindelse med en zinkanode. Herved omdannes kalkens kemiske struktur fra calcit til aragonit. Det betyder, at kalken i vandetikke længere har evnen til at fæstne sig. Opbygning af kalkbelægninger på vandhaner, brusehoveder og kaffemaskiner forhindres derfor. Men det er bare toppen af isbjerget, for kalk kan også sætte sig i rørsystemer, på varmelegemer og dermed bruger disse produkter ekstra energi, som ses på bl.a. elregningen. Aquabion beskytter rørsystemer og varmelegemer mod kalkbelægninger og forlænger produkternes levetid. Der bliver ikke tilsat salt eller andet kemi, så de gode mineraler der findes i det danskedrikkevand forbliver uændret, siger Brian Hansen.

Remo Trading Aps

Remo Trading ApsLumbyvej 48

Indehaver: Brian Hansen

Forhandling af Aquabion

Hjemmeside: www.aquabion.dk

Facebook: Aquabion Danmark

Telefon: 25250599

Annonce

Showroom på Lumbyvej

Brian Hansen tilbyder fremvisning i showroomet på Lumbyvej 48, til nysgerrige sjæle der ønsker at slippe af med kalkbelægningerne.

- Produktet, som er tysk, er et godt alternativ til blødgøringsanlæg. Det kræver ingen vedligeholdelse, ingen magneter, ingen elektricitet og ingen salt. Det er drikkevands godkendt, og har været brugt siden 2004 i lande som f.eks. Tyskland, Frankrig, England og Sverige. Jeg faldt selv for Aquabion, fordi det er skabt ud fra en grøn tankegang og er med til at spare på miljøet, så vi kan passe bedre på vores planet, siger Brian Hansen.

Brian Hansen har i Odense indgået et samarbejde med Smeden i Hjallese og Holsøe VVS som begge installerer og forhandler Aquabion. Ligeledes kan produkterne fra Aquabion købes via hjemmesiden www.aquabion.dk, eller man kan se meget mere om produkterne på facebooksiden Aquabion Danmark.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Lokal kok blev stukket til døde: Kæresten til den dræbtes søster anholdt

Nordfyn For abonnenter

Per giver kommunen skylden for sit mistede ben: - Der er ikke noget, der hedder menneskeværdigt i det her

Kerteminde

Drabssigtet erkender at have stukket med kniv: Det var nødværge

Kerteminde For abonnenter

Cengiz genoplivede 28-årig efter knivstikkeri i Munkebo: Nu er offeret død

Odense

Kritik af kommune i sag om ulovligheder i tidligere kro: Går efter de forkerte, mener lejerforening

Annonce