Annonce
Middelfart

Trænger du til en digital pause? Besøg scrapperne i Lillebæltshallerne

Scrapbook Convention fejrer 15 års jubilæum 7. til 8. marts i Lillebæltshallerne. Besøgende kan se, hvad scrapperne laver, og handle i scrapbutikkerne. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen

Middelfart: Der er dem, der har skiftet brevpapiret ud med telefonkalender og mails. Og så er der dem, der nyder at slippe kreativiteten løs ved at dekorere journaler og skrive breve i hånden.

7. og 8. marts mødes en større forsamling af sidstnævnte, de såkaldte scrappere, for 30. gang i Lillebæltshallerne i Middelfart til Danmarks ældste og største scrap-arrangement Scrapbook Convention.

Eventet, der kan fejre 15 års jubilæum, er allerede udsolgt for dem, der vil have en siddeplads og dele erfaringer med scrapper-kollegaerne, men der er stadig masser af plads til besøgende. For 40 kroner kan man komme og blive klogere på scrapping og handle i scrapbutikkerne.

Åbningstider for besøgende er 11 til 17 om lørdagen og 10.30 til 15 om søndagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Vildt uheld på E20: Tidligst om en måned har politiet et svar

Odense

Hundeejer: Barfoed-skilte er idioti

Leder For abonnenter

I Sherwood-skoven

Udligningsordningen er et fantastisk værktøj, der gør Danmark til et mere lige samfund, for den mellemkommunale udligning betyder i al enkelthed, at de kommuner, der har mange penge, giver en lille del af deres velstand til de kommuner, der har færre eller få penge. Udligningsordningen er derfor en ægte Robin Hood-løsning, som de fleste danskere bør kunne være enige om. Det betyder selvsagt ikke, at danskerne - både politikerne og folk, som vi er flest - er enige om, hvordan udligningsordningen skal strikkes sammen. Man kan, som det fremgår af stort set samtlige medier i denne tid, skændes om økonomiske nøgletal og detaljer i en sådan udligningsordning i én uendelighed. For ordningen skiller selvfølgelig vandene. De, der har udsigt til at få flere penge i kassen i kraft af en ny udligningsordning, er som regel fulde af ros til og argumenter for, hvorfor ordningen er velfungerende. Omvendt er de, der kan se frem til at få færre penge i kommunekassen, kritiske over for ændringerne. Sagen er, at alle politikere, uanset landsdel og politisk syns- og standpunkt, allerhelst bare vil have flere penge til deres egen kommune. Social- og indenrigsministeren blev i sidste uge kritiseret for at manipulere eller hemmeligholde en række af de tal, der ligger til grund for beregningerne i regeringens forslag til en ny udligningsreform. Det har ministeren undskyldt - og samtidig korrekt pointeret, at man kan gøre tallene op på flere forskellige måder. Og det er sandt. Udligningsordninger er svært stof for de fleste, inklusive mange økonomer og politikere. De enkelte parametre, der ligger til grund for både den gamle udligningsordning og regeringens forslag til en ny udligningsordning, kan diskuteres og endevendes i én uendelighed. Derfor er kritikken af og debatten om ordningen både relevant og nødvendig. Det ændrer blot ikke på, at vi alle, fattige som rige, socialister som liberale, jyder som fynboer, bør glæde os over, at udligningsreformen gør Danmark mere lige. På ægte Robin Hood-manér. Ligesom i Sherwood-skoven.

Annonce