Annoncørbetalt indhold

Trænger dit hjem til en makeover?

Dette indhold er sponsoreret

Nogle gange skal der bare ske noget nyt. Måske går du i øjeblikket rundt og tænker, at dit hjem trænger til et frisk pust? Men hvad kan du gøre for at pifte stemningen op i dit hus, din lejlighed eller noget helt tredje? Herunder får du nogle idéer til, hvordan du kan give dit hjem en makeover – nemt og uproblematisk.

Find det perfekte lys til dit hjem

Lad os kaste lys over belysningen i dit hjem. Lys er nødvendigt i ethvert hjem. Specielt når vi bevæger os mod efteråret – for ikke at nævne vinterhalvåret – hvor de lyse timer kun bliver færre.

Men hvorfor ikke fikse hele lys-situationen med stil? Du kan eksempelvis gå ud og investere i en Louis Poulsen limited edition, som er en helt unik bordlampe, der er baseret på 3-skærms-princippet. Det er en lampe i den dyrere ende af prisskalaen, men den vil uden tvivl pryde ethvert hjem med sit klassiske design og udtryk.

Er du ikke til de dyre designerlamper, kan du naturligvis også investere i nogle billigere lamper. Loftslamper giver mest lys, hvilket er værd at have med i sine overvejelser.

Annonce

Giv væggene et ansigtsløft

Væggene er rammen i dit hjem, hvorfor du ligeledes kan vælge at give dem et ansigtsløft, hvis de gamle farver er begyndt at skære dig i nethinden. Det er eksempelvis blevet meget populært at male én væg i en speciel og lidt anderledes farve – eksempelvis med kalkmaling. Alle kan male deres vægge med kalkmaling. Det kræver blot, at du har forberedt dig en smule inden.

Væggene skal eksempelvis være støvfri, hvortil der heller ikke bør være nogen huller. Derudover skal du sørge for, at du har maling nok, inden du begynder at male. Du kan nemlig ikke holde pause med kalkmaling, da det tørrer ekstremt hurtigt. Væggen bliver derfor pænest, hvis du får malet hele væggen med det samme – uden længere pauser.

Annonce

Udskift de gamle møbler

Det siger måske sig selv, men nogle gange kan det være dine møbler, der er årsagen til, at dit hjem er begyndt at hænge lidt med mulen. Derfor kan du ligeledes overveje at skifte den gamle sofa ud med en ny – eksempelvis en med nye og mere aggressive farver.

Hvis du ikke mener, at du ligefrem behøver at skifte de store møbler – såsom en sofa – ud, kan du også vælge at udskifte de tilhørende accessories. Det kan eksempelvis være nye tæpper eller sofapuder, der kan give din gamle, brune lædersofa et nyt liv.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.