Annonce
Sport

Trænerbombe i fynsk håndbold: HC Odense henter trænerduo hos rivalen - Daniel Nielsen og Thomas Bredahl skifter fra Otterup

Duoen Daniel Nielsen og assistent Thomas Bredahl - til venstre - har været styrmænd for nordfynboerne i flere sæsoner. Her ses de i foråret 2019. Efter sommerferien skifter de til lignende udfordringer små 15 kilometer længere mod syd - i HC Odense. Foto: Birgitte Carol Heiberg
Daniel Nielsen og Thomas Bredahl overtager posterne i næste sæson. Daniel Nielsen tog efter fem år i det nordfynske allerede tidligt i sæsonen beslutningen om at stoppe i Otterup efter denne sæson.

HÅNDBOLD: HC Odense ansætter Daniel Nielsen og Thomas Bredahl som henholdsvis cheftræner og assistentræner - fra og med næste sæson.

HC Odenses herrer, der kæmper en brav kamp for også at spille i 1. division i den kommende sæson, har ansat Daniel  Nielsen som cheftræner for de kommende sæsoner. Daniel Nielsen er på tredje år cheftræner i Otterup, der også spiller i 1. division.

- Jeg besluttede mig midtvejs i sæsonen for, at jeg ville prøve noget nyt. Efter fem gode år i Otterup var det tid til lidt luftforandring, siger Daniel Nielsen og fortsætter:

- HC Odense har en god træningskultur og et super stærkt sportsligt setup med mange trofaste sponsorer, dermed ser jeg et stort potentiale. Jeg vil arbejde benhårdt for at jeg sammen med trænerteam, spillere, sportslig ledelse, frivillige og sponsorer kan løfte HC Odense op på et endnu højere niveau over de næste par sæsoner.

Annonce

Formandens glæde

Bestyrelsesformand Mark Jespersen glæder sig over at få Daniel Nielsen ombord.

- Han har skabt nogle meget fine resultater i Otterup og har været med til at ”producere” ligaspillere, så vi tænker at han er den rette, og udgangspunktet er en flerårig aftale.

Som assistenttræner er ansat Thomas Bredahl, der i en periode har været assistent for Daniel Nielsen i Otterup og selv har været elitemålmand for år tilbage. Thomas er til daglig lektor på Institut for Idræt og Biomekanik på SDU.


Han har skabt nogle meget fine resultater i Otterup og har været med til at ”producere” ligaspillere, så vi tænker at han er den rette, og udgangspunktet er en flerårig aftale.

HC Odense-formand Mark Jespersen om ny cheftræner


Begge trænere får også en væsentlig rolle i HC Odenses Talentcenter, hvor Daniel Nielsen skal være assistenttræner for de talentfulde U17 drenge, og Thomas Bredahl skal være behjælpelig med målmandstræning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
OB

OB kan nå femtepladsen med sejr i Vejle

Annonce