Annonce
Assens

Trækheste og pyntetråde, mød væverne fra Greve

De syv vævninger fra Væveskolen i Greve

Krengerup: Søndag den 6. juni klokken 14 er der på Hørvævsmuseet mulighed for at møde nogle af væverne bag udstillingen “Trækheste og pyntetråde – et studie i væveteknik”, som til og med 6. juni kan ses på Hørvævsmuseet.

Væverne vil give en rundvisning i udstillingen og fortælle om tilblivelsen. Værket består af syv vævede baner, 180 cm lange af varieret bredde, og afspejler på bedste vis den proces, som ethvert vævet arbejde gennemgår.

I takt med arbejdet med de forskellige væveteknikker, farver og materialer falder det visuelle udtryk af hver bane på plads som en helhed. Værket viser både enkle og mere komplicerede væveteknikker og viser derved progression i teknisk forståelse af skaftevævens muligheder.

Annonce

Væveskolen i Greve er en forening, som har til formål at fremme og udvikle kendskabet til vævning og hermed beslægtede fagområder. Væveskolen blev oprettet i 1986 af Jytte Bertelsen og har lige siden tilbudt undervisning i skafte- og gobelinvævning samt andre relevante tekstile områder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense For abonnenter

Nyt notat afslører dyb frustration i specialenhed mod bander: Kriminelle går under jorden, men kan beholde kontanthjælpen

OB

OB-angriber lejes ud til Kolding IF

Assens For abonnenter

Kæmpe solcellepark til 78 millioner bliver taget i brug om få dage: - Vi forventer, at varmeprisen falder med ti procent

Annonce