Annonce
Sport

TPI-træner tror på tæt lokalkamp

Sidst de to hold mødtes, endte det 1-1. Nu mødes TPI og Dalum IF igen, og denne gang kommer der to hold på banen, som vil kæmpe for at vende deres respektive dårlige stimer. Foto Birgitte Carol Heiberg

Det bliver tæt og intenst, når Tarup-Paarup søndag spiller hjemme mod Dalum IF i 2. divisionens pulje 1. Det vurderer Søren Ravn Jensen, der er assistenttræner for hjemmeholdet.

Annonce

Fodbold: To pladser og fem point adskiller Tarup-Paarup (TPI) og Dalum IF, før lokalrivalerne søndag skal i kamp på Home Tarup Park. Udeholdet er favoritter hos bookmakerne og skal forsøge at vende en dårlig stime. Men oprykkerne fra TPI er på hjemmebane og kender en del til gæsterne.

- Det bliver en lige kamp. Vi kender hinanden godt, og vi har spillet en del gange mod hinanden. Det er altid nogle lige kampe. Og begge hold er inde i nogle svære perioder rent pointmæssigt, så det kan også sagtens blive en nervøs kamp, hvor fysikken og nerven nok bliver afgørende, siger TPI's assistenttræner Søren Ravn Jensen.

Værterne har aldrig før kunnet tage imod Dalum IF til en kamp af så stor betydning. Hjemmeholdet rykkede i sommer op i 2. division for første gange nogensinde. Holdene har dog mødtes en gang tidligere på sæsonen. Det var i fjerde spillerunde, og da endte det 1-1 på Lars R. Jacobsen PARK.

Søndag får begge hold chancen for at gå efter det fulde udbytte, når lokalbraget sparkes i gang klokken 13.00 på Paarupvej.

Annonce

Fra tre- til tokløver

I spidsen for TPI står assistenterne Søren Ravn Jensen og Simon Ditlevsen. Det har de gjort, siden cheftræner Jan Knudsen for en måned siden sagde sit job op og mens klubben har ledt efter en afløser. Og det har fungeret fint, understreger Søren Ravn Jensen.

- Det har været meget naturligt. Vi har bare arbejdet videre med de ting, der var sat i søen. Vi var et trekløver, og nu er vi så to. Vi har kørt videre i samme stil og været enige om, hvordan tingene skulle køres. Og det med at være cheftrænere, det har vi begge været før, så den rolle er vi hurtigt faldet ind i, siger han.

Søren Ravn Jensen er overordnet set tilfreds med, at TPI står med 10 point for 12 kampe og ligger nummer ni i ligaen.

Dalum IF, der har håndfuld point mere, indtager syvendepladsen. Udeholdet har dog tabt deres tre seneste kampe og ligger lige nu placeret midt i det hele. De røde har fem point op til skillelinjen for oprykningsspillet og det samme ned til nærmeste forfølger, Vejgaard.

Til kampen søndag må TPI undvære Lasse Rasmussen og Rasmus Nørgaard, mens Dalum IF håber på at igen at have Mathias Schilling til rådighed. Ellers kommer gæsterne med samme trup, som i sidste weekend tabte til Aarhus Fremad.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Nyeste tal: De konstaterede tilfælde af corona er markant på retur i Nyborg Kommune

Annonce