Annonce
Sport

TPI-træner tror på tæt lokalkamp

Sidst de to hold mødtes, endte det 1-1. Nu mødes TPI og Dalum IF igen, og denne gang kommer der to hold på banen, som vil kæmpe for at vende deres respektive dårlige stimer. Foto Birgitte Carol Heiberg

Det bliver tæt og intenst, når Tarup-Paarup søndag spiller hjemme mod Dalum IF i 2. divisionens pulje 1. Det vurderer Søren Ravn Jensen, der er assistenttræner for hjemmeholdet.

Fodbold: To pladser og fem point adskiller Tarup-Paarup (TPI) og Dalum IF, før lokalrivalerne søndag skal i kamp på Home Tarup Park. Udeholdet er favoritter hos bookmakerne og skal forsøge at vende en dårlig stime. Men oprykkerne fra TPI er på hjemmebane og kender en del til gæsterne.

- Det bliver en lige kamp. Vi kender hinanden godt, og vi har spillet en del gange mod hinanden. Det er altid nogle lige kampe. Og begge hold er inde i nogle svære perioder rent pointmæssigt, så det kan også sagtens blive en nervøs kamp, hvor fysikken og nerven nok bliver afgørende, siger TPI's assistenttræner Søren Ravn Jensen.

Værterne har aldrig før kunnet tage imod Dalum IF til en kamp af så stor betydning. Hjemmeholdet rykkede i sommer op i 2. division for første gange nogensinde. Holdene har dog mødtes en gang tidligere på sæsonen. Det var i fjerde spillerunde, og da endte det 1-1 på Lars R. Jacobsen PARK.

Søndag får begge hold chancen for at gå efter det fulde udbytte, når lokalbraget sparkes i gang klokken 13.00 på Paarupvej.

Annonce

Fra tre- til tokløver

I spidsen for TPI står assistenterne Søren Ravn Jensen og Simon Ditlevsen. Det har de gjort, siden cheftræner Jan Knudsen for en måned siden sagde sit job op og mens klubben har ledt efter en afløser. Og det har fungeret fint, understreger Søren Ravn Jensen.

- Det har været meget naturligt. Vi har bare arbejdet videre med de ting, der var sat i søen. Vi var et trekløver, og nu er vi så to. Vi har kørt videre i samme stil og været enige om, hvordan tingene skulle køres. Og det med at være cheftrænere, det har vi begge været før, så den rolle er vi hurtigt faldet ind i, siger han.

Søren Ravn Jensen er overordnet set tilfreds med, at TPI står med 10 point for 12 kampe og ligger nummer ni i ligaen.

Dalum IF, der har håndfuld point mere, indtager syvendepladsen. Udeholdet har dog tabt deres tre seneste kampe og ligger lige nu placeret midt i det hele. De røde har fem point op til skillelinjen for oprykningsspillet og det samme ned til nærmeste forfølger, Vejgaard.

Til kampen søndag må TPI undvære Lasse Rasmussen og Rasmus Nørgaard, mens Dalum IF håber på at igen at have Mathias Schilling til rådighed. Ellers kommer gæsterne med samme trup, som i sidste weekend tabte til Aarhus Fremad.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme For abonnenter

Gamle nyheder, 1994: 47 husmødre fra Vester Hæsinge kørte galt

1994 47 medlemmer af Vester Hæsinge Husmoderforening fik i går formiddag en grim forskrækkelse, da den udflugtsbus, som de var passagerer i, løb løbsk, fordi bussens fører pludselig sank død om bag rattet. Den førerløse bus fortsatte ind på en markvej og væltede om på siden med bagenden hængende ud over en to meter dyb grøft. To passagerer blev lettere kvæstet og kørt til Aabenraa Sygehus, men det kunne være gået langt værre, siger den vagthavende hos Haderslev Politi. Bussen var på vej fra Vester Hæsinge til Møgeltønder, da ulykken skete. De forskrækkede passagerer kunne ikke komme ud af bussen, men måtte vente på assistance fra Falck, der ved hjælp af en stige fik passagerne ud. 1969 - Jeg er helt på det rene med, at det er et spring ud i det uvisse, og ikke mindst derfor er jeg lykkelig for, at teaterchef Kai Wilton er indstillet på, at jeg kommer tilbage, hvis jeg ”brænder fingrene”. Det siger skuespillerinden Lone Helmer, der har fået orlov fra Odense Teater med udgangen af denne sæson for at prøve kræfter med nye opgaver i København. Lone Helmer, der kom til Odense Teater for syv år siden, har været en af teatrets flittigst benyttede skuespillerinder. Hun mener, at det vil være afgørende for hendes videre udvikling, at hun får lejlighed til at arbejde i andre ensembler og med andre instruktører. Der har allerede været bud efter hende fra både tv og filmselskaber. 1944 Opførelsen af de 340 bunkers, som vi skal have i Odense, skrider kun langsomt fremad. Det går ganske godt med støbningen af cementskelletterne, men der er store vanskeligheder med at få inventaret i orden. De sidste dage har arbejdet på de ellers fuldførte dækningsrum ligget stille, fordi der er opstået diskussion om, hvorvidt der skal være fire eller færre elektriske lamper i hvert rum. Driftsbestyrer Westergaard, Randers Elektricitetsværk, har over for Statens Civile Luftværn protesteret mod opsætning af fire lamper, hvilket han hævder er spild af materialer, da man kan nøjes med mindre. Da spørgsmålet er aktuelt for hele landet, vil Elektricitetsværkernes Forening behandle sagen.

Erhverv

Plads til 1000 ansatte: Pensionsselskab investerer 381 millioner kroner i kæmpestort kontorbyggeri ved SDU

Odense

2000 indviede julefestival i Odense

Annonce