Annonce
Sport

TPI satser på hårdt og ungt arbejde

Snart er de forhåbentlig igen klar på Home Tarup Parks originale hovedtribune til at se TPI dyste i Danmarksserien, hvor der i foråret venter lokalopgør mod B1913, Marienlyst og OKS. Foto: Birgitte Carol Heiberg
Mens teknikeren Mark Tubæk skifter til B1909, har TPI lavet aftaler med et par talenter til det kommende forår i Danmarksserien.
Annonce

FODBOLD: Mens TPI - som det kom frem mandag - siger farvel til teknikeren og den spillende assistenttræner Mark Tubæk, der skifter til B1909 - har TPI tilknyttet et par yngre kræfter med en mere klassisk baggrund i diverse ungdomsafdelinger. TPI har hentet Zlatan Heníc, der betegnes som en hårdtarbejdende midtbanespiller, som har fået sin fodboldopdragelse som ungdomsspiller i Næsby, OB og Sønderjyske.

- Zlatan blev seniorspiller i sommer og prøvede sig af i Dalum IF, melder TPI.

Samtidig har TPI fået tilgang af den tidligere Næsby- OB- , Brøndby- og Middelfart-spiller Anton Bisgaard, hvor han sidstnævnte sted havde svært ved at bide sig fast i den hårde konkurrence.

- Anton er 19 år og et stort uforløst talent, som vi håber at kunne give den seniorerfaring, som han mangler. Han kan spille de fleste offensive positioner, men facoritpladserne er nok de to kanter. Han er hurtig, kan se spillet og han kan lave mål, melder TPI på hjemmesiden.

TPI ligger fornuftigt midt i Danmarksserien, hvor klubben prøver at stabilisere sig efter det nylige skarpe, men til sidst kiksede forsøg på at blive i 2. division. Og det skal åbenbart ske med en vægt på ung og løbevillig arbejdskraft - mens den svingende og elegante Mark Tubæk skifter adresse til B1909, hvor Tubæk i de rødes kendte spillestil og i det lidt lavere tempo bør kunne blive en succes.


Anton er 19 år og et stort uforløst talent, som vi håber at kunne give den seniorerfaring, som han mangler. Han kan spille de fleste offensive positioner, men facoritpladserne er nok de to kanter

TPI om tilgangen af talentet Anton Bisgaard


Annonce

Tubæks hurtige skifte

Tubæk skiftede sidste sommer fra Otterup til TPI, og det vakte stor opsigt. Tubæk, 32, valgte så et halvt år efter at føje endnu en klub til den efterhånden voldsomt lange liste over klubber på cv'en.

Dermed bejler Tubæk efterhånden til en slags uofficiel rekord som den fynske spiller, der har optrådt i flest klubtrøjer, og undervejs har Tubæk været rundt på adresser som Jammerbugt, FC Fyn, en klub i Island og endda Kitsap Pumas i USA, og utallige trænere har forgæves prøvet at få installeret den sidste løbevillighed og defensive indstilling i den af alle anerkendte tekniker. Men evnen til at levere de afgørende pasninger og skarpe langskud har Tubæk altid demonstreret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live: Pfizer kan ikke levere - Danmark får 100.000 færre doser i første kvartal

Middelfart For abonnenter

Brenderups borgere tog sagen i egen hånd og lavede deres egen solcellepark: Her er fire ting, der fik projektet til at lykkes

Odense

Afdelingschef erkender fejl i motorbane-sag: - Vi har ikke været skarpe nok

Annonce