Annonce
Sport

TPI henter ny angriber

Kent Jørgensen er skiftet til TPI. Foto: TPI

22-årige Kent Jørgensen fra Middelfart til TPI

FODBOLD: TPI henter en potentiel stærk 2. divisions-angriber.

22-årige Kent Jørgensen var skarp, da han skiftede fra Dalum til Middelfart, men har aldrig fået gennembruddet hos den nordvestfynske topklub.

- Han har desværre været en del skadet i efteråret. Han er seneste blevet opereret for sportsbrok, men er nu 100 procent klar til at tage kampen op fra nytår, når træningen starter, meddeler TPI på sin Facebook-side.

"Kent er en stor og særdeles hurtigt angriber, som passer perfekt ind sammen med vores øvrige angribere. Han er uortodoks og svær at holde styr på for modstanderne", skriver TPI om Kent Jørgensen, der allerede debuterede som 16-årig hos Krogsbølle på grund af sin højde og fylde.

- Jeg kender de fleste af mine nye holdkammerater, og ser frem til igen at komme til at spille kampe. Mit efterår blev spoleret af skader, men på trods af dette har jeg været glad for min tid i Middelfart, mine holdkammerater, folkene omkring holdet og min træner Jan Vingaard, siger Kent Jørgensen til TPI-siden.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Lysende græskar på skovstien

Leder For abonnenter

Regler må stoppe elløbehjul-rod

’Elløbehjul roder i bybilledet’. ’Elløbehjul kører for hurtigt der, hvor der er mange mennesker’. Sådan lød det i min radio i anledning af, at transportminister Benny Engelbrecht mandag holdt møde med de kommuner – deriblandt Odense - hvor det i dag er lovligt at køre på elløbehjul, og hvor elløbehjulene i dag fylder alt for meget i bybilledet på den kedelige måde. Både når de er i brug, og når de ikke er. Men radioværten kunne næsten ikke sige det mere forkert. Hvis et elløbehjul – som oftest ligger og – flyder et sted på gaden, så er det, fordi den person, der senest har brugt det, bare har smidt det. Uden så mange andre hensyn end at det lige passede mig bedst der. Og hvis der er for meget fart på elløbehjulet, så skyldes det udelukkende den, der styrer tempoet. For selvom elløbehjul er smarte, sjove og et godt alternativ til flere biler på vejene, så kan de hverken flytte sig fra et sted fra et andet eller sætte farten uden hjælp fra et menneske. Ansvaret for det rod, som er opstået i kølvandet på lovliggørelsen af elløbehjulene, ligger kun ét sted: Hos dem, der bruger dem. Det er derfor, der er opstået et behov for regler. Fordi tankeløsheden og fraværet af hensyntagen lever for godt hos nogle af dem, der bruger elløbehjulene. Vi skal alle sammen være her og kunne færdes sikkert i trafikken. Så det er mit ansvar, at jeg kigger mig for, inden jeg går over en vej – at jeg ikke bare træder ud i forventning om, at de hjulede trafikanter standser. Det er mit ansvar, at jeg sætter min cykel i et stativ eller i det mindste parkerer den, så den fylder mindst muligt på et fortov, fordi jeg lige skal hente et par bukser, en fløderand eller fire tallerkener. Og det er mit ansvar, at jeg ikke parkerer min bil foran en ud- eller indkørsel, så jeg spærrer vejen for andre. Men nogle brugerne af elløbehjul er ikke det ansvar voksent eller bevidst, og så må der regler til. Og sanktioner til dem, der ikke kan finde ud af at følge dem. Selvom det ville været meget nemmere, hvis vi bare ryddede op efter os selv og tog hensyn til andre.

Annonce