Annonce
Nyborg

Toyotas ny hjemmeside

MOTOR: Den danske afdeling af Toyota-koncernen har netop præsenteret sin nye hjemmeside på adressen www.toyota.dk

Den nye hjemmeside er et resultat af et større europæiske samarbejde, og den er skabt på baggrund af online- og kvalitative brugerundersøgelser foretaget i de lokale markeder, herunder naturligvis Danmark. Den nye hjemmeside er således forbedret på en lang række væsentlige områder.

Indhold

De store "væg-til-væg"-billeder på den nye hjemmeside giver et renere udtryk end på forgængeren, og den simple navigation med fire hovedmenuer skaber større overblik, og gør det nemt for brugeren at orientere sig og træffe det rigtige valg om den videre færd frem på siden. Fortsat udvikling Lanceringen af siden er blot 1. fase af en løbende optimering af den nye hjemmeside, -udviklingsarbejdet under 2. fase er allerede igangsat. Hertil har Toyota Danmark etableret regelmæssige kvalitative brugerundersøgelser med repræsentanter for forskellige målgrupper, for at sikre, at hjemmesiden udvikler sig i den rigtige retning.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Find sammen om plastik

Det er den helt rigtige person, regeringen har sat i spidsen for den del af klimapartnerskabet med erhvervslivet, der handler om cirkulær økonomi, affald og vand. Camilla Haustrup Hermansen, fjerde generation af den fynske industrifamilie Haustrup, har som medejer af og direktør i Plus Pack i det daglige hænderne dybt begravet i virkelighedens verden, hvor det handler om at genanvende så meget plastik som muligt i produktionen af ny plastik. Det skriver Camilla Haustrup Hermansen om i dag i sin erhvervsklumme her i avisen og betoner, hvor vigtigt det er for erhvervslivet at genanvende materialer i langt større omfang, end det sker i dag. Ikke kun plastik, men alle mulige materialer. Hendes særlige pointe er, at grøn energi, som alle nævner som det vigtigste til at indfri målet om 70 procents reduktion af CO2-udledningen i 2030, slet ikke er nok til at sikre målet. Det er pinedød nødvendigt, at virksomheder bliver meget bedre til at genanvende materialer som for eksempel plastik. Plus Pack, der fremstiller emballage af blandt andet plastik, er allerede nået langt på det felt. Netop når det handler om plastik, virker det uforståeligt, at der ikke i de 10 fynske kommuner er etableret en fælles strategi for, hvordan vi sorterer og genanvender plastik. I serien "Fra bord til jord", som avisen bragte for knap to måneder siden, afdækkede vi, hvordan der eksisterer flere forskellige ordninger omkring sortering af plastik. Og i øens største kommune, Odense, der i disse måneder er ved at indføre en ny affaldsordning, skal der slet ikke sorteres plastik. Der arbejdes på en fælles kommunal ordning, hvori indgår et eftersorteringsanlæg, men det har tilsyneladende lange udsigter og kan tage tre-fem år, inden den er en realitet. Opfordringen herfra er, at der sættes turbo på en fælles ordning. Fyn kunne blive et eksempel for resten af landet på, hvordan det kan gøres. Og skulle det betyde, at det bliver lidt dyrere at komme af med sit skrald, er det en pris, der er værd at betale.

Annonce