Annonce
Sport

Tottenham-manager afviser vinterindkøb trods sløj start

Toby Melville/Reuters
Mauricio Pochettinos tillid til spillerne er usvækket, selv om Tottenham er havnet i en svær periode.

Utålmodige Tottenham-fans skal ikke regne med storindkøb af nye spillere, når vinterens transfervindue åbner i januar.

London-klubben har fået en skuffende start på sæsonen med kun tre sejre i de første 11 kampe, men manager Mauricio Pochettino har fortsat fuld tillid til sit mandskab.

Argentineren regner ikke med, at der kommer nye spillere til klubben i vintervinduet.

- Det tror jeg ikke. Jeg stoler på de spillere, vi har.

- Det er min beslutning, at jeg vil køre videre med mine spillere, for jeg ved, at de har kvaliteterne, siger Mauricio Pochettino ifølge nyhedsbureauet AFP.

I Premier League er det blot blev til 11 point i otte kampe. Senest tabte Christian Eriksen og hans holdkammerater 0-3 til Brighton umiddelbart før landskampspausen.

Men det er blot fire måneder, siden holdet var i finalen i Champions League, og Pochettino mener, at de aktuelle problemer primært er af mental karakter.

- Det handler bare om at løsne op for det, der foregår i deres hoveder. Jeg ved, at vi har kvaliteterne til at kæmpe med om det, vi forventer, siger Mauricio Pochettino.

Tottenham får chancen for at rette lidt op på den dårlige sæsonstart, når holdet lørdag får besøg af Watford i Premier League.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Skandalelæge sagde det var mavesyre: 11 dage senere fødte Kristine sin døde søn

Læserbrev

Sammenlægning. 700 udsatte børn på én skole?

Synspunkt: Kære Susanne, det er ikke børnenes tarv at sammenlægge Vollsmose-skolerne. Hvordan skulle det gavne det enkelte barn i Vollsmose at samle over 700 udsatte børn på én skole? I mange år har politikerne i Odense snakket om, at vi skal have flere blandede skoler i Odense. Derfor er det meget svært at forstå, at de nu vil skabe en stor skole og samle alle børnene i Vollsmose på Abildgaardskolen. Det er hverken fagligt forsvarligt eller integrationsfremmende. Derudover er det svært at forstå, hvorfor politikerne ikke kan vente med at sammenlægge skolerne, indtil ombygningen er overstået, for at undgå at børnene bliver udsat for flere skoleskift og stress. I perioden, hvor ombygningen står på og nogle af familierne skal flyttes væk fra området og andre flytter ind, har børnene brug for ro omkring deres skolegang. De har brug for deres vante omgivelser, tryghed og deres lærere, som de har kendt i mange år. Politikernes argumentation om, at der bliver færre børn i området, holder ikke i vand. Der skal opføres nye boliger i området, når nogle af de nuværende boliger blev revet ned, hvilket betyder at der flytter nye familier og deres børn til området. Hvor skal de nye børn i området så gå i skole? Derudover er der omkring 1500 mennesker, som flytter til Odense hvert år. I det hele taget bliver der flere børn og ældre i Odense i fremtiden. Derfor er det en omgang tom snak at påstå, at sammenlægningen skyldes faldende børnetal i området. Dertil savner jeg, at I politikere svarer på, hvor tanken om at skabe flere blandede skoler i Odense er blevet af? Og hvorfor skulle de nye tilflyttere i Vollsmose vælge en skole med over 700 tosprogede børn? Der er overhovedet ikke noget sammenhæng mellem det, I politikere siger, og det I gør. Der er ingen, der siger, at vi skal have to skoler i området, hvis der ikke er behov for det i fremtiden. Det giver bare ikke mening at samle alle områdets børn på en skole midt i en periode, hvor der foregår ombygning og renovering i området. Jeg håber inderligt, at I politikere tænker jer om og ikke svigter de mest udsatte børn i vores by. I det mindste fortjener børnene ro omkring deres skolegang, indtil ombygningen er færdig. Vollsmose-børns faglige udvikling, tryghed og trivsel er mindst lige så vigtig, som det er tilfældet for resten af byens skolebørn. Hvorfor skal byens måske mest udsatte børn stilles ringere end andre børn?

Annonce