Annoncørbetalt indhold

Total eller delvis renovering af din boligs vigtigste knudepunkt? Find den rigtige løsning, hvis du skal udskifte din faldstamme

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold


En faldstamme er et vigtigt afløbsrør i alt etagebyggeri. Faldstammen leder spildevandet fra alle etager ud af ejendommen så det ender i samme afløb. Man kan vedligeholde sine rør og undgå at faldstammen stopper til, hvis man ikke skyller vatpinde og andet, der kan tilstoppe rørene, ud i toilettet. Men faldstammen holder ikke for evigt, selvom man passer godt på sine rør, og skal skiftes ud på et tidspunkt. Måske bor du i et gammelt etagebyggeri, hvor din faldstamme trænger til at blive skiftet? Eller måske er du ved at renovere dit badeværelse, og vil udskifte de gamle rør med en mere æstetisk og moderne løsning? Bliv afklaret med hvilken renoveringsløsning, der passer til dit behov hos Modulett, der er specialister i at etablere faldstammer og vandinstallationer.

Annonce


Total renovering

Du skal vælge denne løsning, hvis du står midt i en total renovering af dit badeværelse. Hvis du skal at rive dit badeværelse helt ned og genopbygge med nye elementer, skal du vælge at få fjernet den gamle faldstamme og fordelingsrør til andre etager helt. Derefter kan du enten vælge at få fræset nye rør ind i væggen, eller mure faldstamme og vandrør inde i en rørskjuler. Modulet til dit vådrum bliver specialfremstillet til dit renoveringsprojekt, og faldstamme, vand- og fordelingsrør, cisterne og målere bliver leveret delvist monteret i modulet. Et væghængt toilettet kan derefter hænges på modulet og gennem en lem kan du komme til måleren og cisternen. Modulet er derfor meget brugervenligt og har lave driftomkostninger, fordi cisterne og WC-kumme er adskilt, og det er kun den ene af de to der skal udskiftes, hvis der bliver behov for det. Rengøring på badeværelset bliver også lettere, da alle rør er inde i modulet, der samtidig er lydisolerende, hvilket reducerer lyde fra andre etager.


Delvis renovering

En delvis renovering, er når man vælger bare at udskifte faldstamme og andre vandinstallationer, og ikke alle enheder i badeværelset. Denne løsning kræver derfor ikke, at du er i gang med et større renoveringsprojekt, men er den rigtige for dig, hvis dit toilet og måler ellers fungerer upåklageligt. Du skal vælge denne løsning, hvis du er tilfreds med dit badeværelses udseende, men dine rør er begyndt at have utætheder eller dårlig vandcirkulation. Selvom det er en udskiftning, og ikke et en optimering af dit badeværelses funktioner, er modulerne stadig specialfremstillet til dit konkrete renoveringsprojekt og kan give et mere moderne og stilrent look til dit badeværelse. Modulerne er også klar til montering lige fra fabrikken og derfor vil udskiftningen af din gamle faldstamme og vandinstallationer foregå på rekordfart.


Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.