Annonce
Odense

Tosset med fart: Lovligt gaderæs vender tilbage til Odense

Racedays.dk afholder lørdag den 15. august gaderæs på Stat-Ene-Vej. Det bliver dog uden tilskuere denne gang. Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg
Lørdag den 15. august vil der igen blive kørt gaderæs på Stat-Ene-Vej i Odense. Denne gang kommer det dog til at foregå under endnu strammere regler.
Annonce

Odense: Organisationen Racedays.dk har igennem de seneste år arrangeret en række gaderæs i Odense og andre byer i Danmark, hvor folk med benzin i blodet har kunnet komme og trykke speederen helt i bund, så de forhåbentligt har kunnet holde farten under de tilladte grænser på offentlige veje.


Heldigvis er der blevet lempet på restriktionerne, og vi har nu fået mulighed for at samle fartglade mennesker til seks timers streetrace under lovlige og sikre rammer, hvor man ikke skal være bange for, at politiet giver klip i kørekortet.

Racedays.dk i pressemeddelelse


Som så meget andet er mange af forårets arrangementer blevet aflyst, men lørdag den 15. august vender gaderæset tilbage til Odense, når Stat-Ene-Vej lægger asfalt til.

Det oplyser Racedays.dk i en pressemeddelelse.

- Heldigvis er der blevet lempet på restriktionerne, og vi har nu fået mulighed for at samle fartglade mennesker til seks timers streetrace under lovlige og sikre rammer, hvor man ikke skal være bange for, at politiet giver klip i kørekortet.

På grund af restriktionerne, der skal begrænse smitterisikoen, bliver arrangementet dog afholdt uden tilskuere. De tilmeldte kørere må dog hver isæt tage to personer med sig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Faaborg-Midtfyn

Brandmænd frygter for deres liv på motorvejen: - Vi er mere trygge ved at kravle ind i et brændende hus end at stå på motorvejen

Odense

Hårdere straffe og bedre uddannelser: Rahbæk Juel ønsker nationale tiltag i kampen mod negativ social kontrol

Odense

25-årig varetægtsfængslet: Sigtet for medvirken til drab og drabsforsøg i Egeparken

Annonce