Annonce
Nyborg

Torvedag i Ullerslev

Det er måske ikke lige til at se det, men Ullerslev-Centret er så småt begyndt at vågne. Nyeste skud på stammen er en torvedag den 10. juni. Foto: Michael Bager

Nyt initiativ skal give yderligere rygvind til den gode udvikling, som Ullerslev-Centret er inde i.

Annonce

Ullerslev: Ullerslev-Centret har længe været spået en sikker død. Men sådan er det ikke gået. På det seneste er centret begyndt at blomstre op med nye butikker. Senest har center-bageren valgt at holde åbent på dage, og nu er centerforeningen så klar med en Torvedag den 10. juni, der skal skabe endnu mere liv i området.

- Flere peger på, at der er begyndt at ske noget mere i centret, efter at vi er flyttet hertil, og det er nok ikke helt forkert. Samtidig virker det som om, at det firma, som lejer butikslokalerne ud, er blevet mere aktiv. Med torvedagen håber vi, at endnu flere får øjnene op for, hvad vi kan tilbyde sammen, lyder det fra Eggert Christiansen, indehaver af Spar-købmanden i Ullerslev.

Spar-kæden holder torvedag over hele landet den 10. juni, men Eggert Christiansen har fået opbakning til at gøre lidt ekstra ud af det i Ullerslev fra centerforeningens bestyrelse, som han selv er en del af.

Ud over Spar-købmanden deltager blandt andre Dagli'Brugsen, Sjovgave, Konditorbager Visti's Brød og Kager, Salon Herskov, Clinic Beauty Care, Ullerslev-pubben og Bedstes Landhandel, der åbner i Ullerslev-Centret senere på året.

Det hele foregår på p-pladsen ved centret, hvor der vil være smagsprøver og gode tilbud til alle. Desuden kigger en ballonmand forbi i tidsrummet fra klokken 11-13.

Ud over en torvedag har centerforeningen planer om at friske centret på med en gang ny maling. I forvejen har byrådet afsat penge til forskønnelse af området.

Penge til lokale foreninger

I forbindelse med torvedagen i Ullerslev den 10. juni har Spar i Ullerslev valgt at donere 10 procent af dagens omsætning til de lokale foreninger. Ifølge købmand Eggert Christiansen svarer det til over 10.000 kroner.Som kunde har man også mulighed for at påvirke, hvilke foreninger der skal have gavn af donationen. Det sker ved at udfylde en blanket i butikken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Mit digitale åndedræt

Sydfyn For abonnenter

Pendlere på Svendborgbanen til politikere: Få styr på det her

Kerteminde

Drabssigtet erkender at have stukket med kniv: Det var nødværge

Annonce