Annonce
Sport

Torsten Laen er klar for GOG

Torsten Laen blev onsdag middag præsenteret som ny stregspiller i GOG.

Den tidligere GOG'er vender tilbage til klubben på Sydfyn fra næste sæson.

Annonce

I sidste uge kæmpede han - forgæves - mod GOG's drømme om DM-bronze som en del af ligamandskabet fra KIF Kolding København. Fra næste sæson er han selv i den gule trøje. Igen.

Stregspilleren Torsten Laen - tidligere GOG, spanske BM Ciudad Real og tyske Füsche Berlin - blev onsdag middag officielt præsenteret som GOG'er fra den kommende sæson. Skiftet har på "erfarer-basis" været kendt i lang tid men blev altså officielt i Fynske Bank på Centrumpladsen i Svendborg ved et pressemøde kl. 12.00.

Samtidig blev det også officielt, at Fynske Bank går fra at være VIP Partner i den sæson, som nu er ved at være slut, til at være hovedsponsor fra næste sæson og dermed erstatter Nyborg-virksomheden Daloon. GOG har dermed fortsat tre hovedsponsorere - Energi Fyn, Fyns Amts Avis og Fynske Bank.

36-årige Torsten Laen er en erfaren herre, der blandt andet også har vundet to EM-bronzemedaljer med landsholdet - i 2002 og 2004.

Annonce
Annonce
Middelfart For abonnenter

Lovændring kan bane vejen for boliger i Gamborg: Der skal være noget til både børnefamilier, søvbryllup-segmentet og de ældre

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Ekskæresten dræbte hendes bror: Line forsøgte i flere uger at få hjælp til at slippe fri fra voldelig kæreste

Debat

Mit digitale åndedræt

Sydfyn For abonnenter

Pendlere på Svendborgbanen til politikere: Få styr på det her

Annonce