Annonce
Sydfyn

Torsdagens sydfynske coronatal: Lille stigning i Svendborg, lille fald på Ærø og status quo på Langeland

Arkivfoto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
Annonce

Sydfyn: Det går hverken værre eller bedre på Sydfyn.

Ligger man de nyeste tal for covid-19 sammen i kommunerne Svendborg, Langeland og Ærø, er status, at der er lige så mange tilfælde i de tre kommuner torsdag som onsdag. Omend tilfældene fordeler sig en anelse anderledes kommunerne imellem.

Mens Svendborg Kommune har ét tilfælde mere torsdag sammenlignet med onsdag, har Ærø ét mindre, mens Langeland fortsat har nul nye tilfælde.

Ifølge de seneste tal, som Statens Serum Institut har offentliggjort torsdag 15. oktober klokken 14.00, er der de seneste syv dage registreret 21 smittede i Svendborg Kommune. Det er en stigning på én set i forhold til tirsdagens tal.

Incidenstallet - antallet af smittede pr. 100.000 indbyggere de seneste syv dage - er ligeledes steget, og befinder sig nu på 36, onsdag lå det på 34. Det betyder, at Svendborg Kommune fortsat er på Sundhedsstyrelsens bekymringsliste. Først når incidens-tallet er under 20, bliver en kommune fjernet fra listen.

Ærø har torsdag færre smittetilfælde, hvilket bringer dem ned på fire. Incidenstallet på Ærø er derfor faldet fra 84 til 64, og derfor bliver Ærø også på myndighedernes bekymringsliste.

Langeland Kommune har stadigvæk nul konstaterede tilfælde. /anst

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg

Måtte købe køjesenge i Jysk: Nyborg Fængsel indlogerede udvisningsdømte på ufærdig afdeling i al hast

Danmark

Psykisk vold per kontrakt

Middelfart

Nu er det nok: Mathias vil omdanne forhutlet stationsbygning til levende café og ungdomsmiljø

CORONAVIRUS

Live: USA's topekspert tror på effektiv vaccine mod corona i december

Annonce