Annonce
Sport

Torontos danske målmand parerer alle skud fra Eller

Alex Ovechkin (nummer 8) scorede en enkelt gang i nederlaget til Toronto Maple Leafs, og udligner dermed pointrekorden for russiskfødte spillere i NHL.

De forsvarende NHL-mestre fra Washington Capitals med Lars Eller på isen taber for syvende gang i træk.

Danskermødet i den nordamerikanske ishockeyliga mellem Frederik Andersens Toronto Maple Leafs og Lars Ellers Washington Capitals endte natten til torsdag dansk tid med en sejr til Toronto på 6-3.

Frederik Andersen fik fuld spilletid i målet for Toronto og parerede 41 ud af 44 forsøg. Deriblandt fem skudforsøg fra Lars Eller ifølge kampstatistikken på NHL's hjemmeside.

Frem til midten af anden periode var kampen jævnbyrdig, men da Auston Matthews bragte Toronto foran 3-2 i slutningen af perioden, gik gejsten af Washington.

Nazem Kadri øgede med to scoringer føringen til 5-2 i tredje periode, før begge hold scorede yderligere en gang i de sidste minutter til slutresultatet 6-3.

Det er syvende kamp i træk, at Capitals forlader banen som taber.

For holdets russiske stjerne Alex Ovechkin blev kampen dog mindeværdig.

Han scorede et enkelt mål og har nu lavet 1179 point i sin NHL-karriere. Dermed kommer han op på siden af Sergei Fedorov som den mest scorende russiskfødte spiller i NHL's historie.

Den 33-årige moskovit fører topscorerlisten i denne sæson med 37 mål. Dertil kommer 20 assists.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Indland

Henriette Zobel er død 

OB

Kadrii: Det er bedre nu

Faaborg-Midtfyn

Grøn fynsk biogas-gigant kører selv på sort diesel: - Afgifterne på biogas-brændstof er for høje

Annonce