Annonce
Erhverv

Ejer overvejer politianmeldelse: Torkil Poulsen løj om restaurantåbning

Torkil Poulsen prøvede med dette billede, at bilde sine følgere ind, at han spiste på en åben restaurant i Odense centrum. Foto: Torkil Poulsen
Torkil Poulsen har gentagne gange været i mediernes søgelys grundet sin rebelske tilgang til at få detailhandel og restauranter genåbnet. Tirsdag blev han taget med bukserne nede i færd med at sprede "Fake news".
Annonce

Odense: Tirsdag blev restauranten Phi Mo i Odense hængt ud som regelbryder af den selvudnævnte frihedskæmper Torkil Poulsen, som meddelte sine følgere på Facebook, at han havde indtaget et måltid på den åbne restaurant.

Restauranten var dog ikke åben, og Torkil Poulsen befandt sig i restauranten i mindre end to minutter, hvor han fik et takeaway-bud til at tage et billede af sig.  Det afslører overvågningsfilmen i restauranten, fortæller restaurantejeren Yasar Nazir.

- Han blev taget med bukserne nede i at sprede sit budskab på andres bekostning. Jeg synes det er så ulækkert at udnytte andres levebrød og samtidig bilde sine sine følgere ind, at der er en genåbning på vej i Danmark, når det hele hviler på løgne som det, der udspillede sig i Phi Mo, uddyber Yasar Nazir.

Torkil Poulsen bekræfter forløbet, hvor han fik en chauffør til at tage et billede af sig, og at han slet ikke spiste på restauranten:

- Phi Mo var en tilfældig restaurant, og opslaget var et mediestunt for at få taletid. Jeg kæmper jo for at få genåbnet erhvervslivet i Danmark, for der er mange virksomheder, der ikke kan holde til lukningen. Jeg mener i øvrigt også, at genåbningen ikke er sket på et lovligt grundlag.

Annonce

Mulig politianmeldelse

Yasar Nazir,  der er suppleant til Odense Byråd for Venstre, er godt træt af, at Phi Mo er blevet genstand for Torkil Poulsens propaganda.

- Jeg er ikke interesseret i at bryde reglerne, og jeg mener, at vi alle skal hænge i og følge anbefalingerne, så vi på et forsvarligt grundlag kan åbne igen. Derfor er det skræmmende,  at vi bliver hængt ud i sammenhæng med at bryde reglerne, for det strider mod det, jeg tror på.

- Jeg har snakket med min advokat, som har anbefalet mig at indgive en politianmeldelse. Det tygger jeg lidt på.

Torkil Poulsen mener dog at restaurantejeren skal spise brød til:

- Han er velkommen til at anmelde mig, men jeg synes lige han skal spise brød til. Det var et led i strategien om at få taletid, og jeg har undskyldt på Facebook. Desuden vil jeg tage op i restauranten og aflevere blomster, og købe min mad i aften - hvis jeg ellers kan få lov. Jeg tænker også at mange andre vil købe mad der i aften, med den omtale han har fået, siger han.


Jeg har snakket med min advokat, som har anbefalet mig at indgive en politianmeldelse.

Yasar Nazir, restauratør
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Her er argumenterne for, hvorfor salget af Odense Havn til én entreprenør er en god idé - eller en rigtig dårlig

Annonce