Annonce
Debat

Topstyring og fald

Annonce

Læserbrev: København har mistet sin topstyring for udviklingen af verdens bedste by, og et dygtigt midterparti har også mistet frontfiguren, så rød farve nærmer sig den blå. Politisk set.

I mellemtiden kan unge veltalende kvinder godte sig over at have nedlagt vigtige trofæer i vort dejlige samfund. Med rette eller urette.

I min virksomhed glædede alle sig til den ret våde julefrokost, og i de efterfølgende uger var der meget at grine af personalet imellem. Som værnepligtig befalingsmand i Søværnet med rigtig mange kvinder i signaltjenesten var det masser af grin mænd og kvinder imellem.


Hvem vil ansætte en smuk ”tiger”, der kan bide i utide


På mine rejser til fagmesser i udlandet var en sekretær nødvendigt til de mange notater. Jeg havde altid to sekretærer med. Fornemmede jeg våde fester, personalet havde i fritiden, rådede jeg mine chefer til ikke at deltage.

I medierne læste jeg, at Ritt Bjerregaard havde oplyst, at var der mænd der var for tæt på hende med utilgivelige berøringer, fik de en på sinkadusen.

At ja, stakkels unge kvinder, nu tør ikke mange erhvervsledere ansætte de kønne kvindelige medarbejdere, så adgangen til direktionerne fremover bliver næsten umulig for vore dygtige kvinder. Hvem vil ansætte en smuk ”tiger”, der kan bide i utide?

De omtalte steder havde sine kissemisserier, men et faktum var, at en del blev kærester og enkelte endda gift. Min svigerdatter var en af dem.

Som topchef i erhvervslivet og tidligere som befalingsmand i Søværnet har jeg personligt mere end få gange været udsat for #Metoo, men det afvæbnede jeg med et smil. Denne elektricitet må vi aldrig slukke, så mister vi gnisten mand og kvinde imellem.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Retfærdighed for seniorer

OB

OB rejste sig fra asken efter mandfolke-indsats

Sport

Vellykket dansk EM-premiere: Det ligner allerede en billet til mellemrunden

Fyn

Smitten i Odense tager endnu et hop: Indlæggelsestallene på OUH er stadig stabile

Annonce