Annoncørbetalt indhold

Topkarakter til Nordfyn fra erhvervslivet

Der investeres solidt i Nordfyns Kommunes bygninger og anlæg.
Nordfyns Kommune er kåret som bedste erhvervskommune på Fyn. Det skyldes ikke mindst en afgørende dialog mellem virksomheder og kommunen, som bl.a. vægter virksomhedsbesøg højt.

Virksomhederne i Nordfyns Kommune trives godt.

Faktisk så godt, at de lokale virksomheder i 2020 stemte kommunen ind som den mest erhvervsvenlige kommune på Fyn i Dansk Industris erhvervsklimamåling.

I undersøgelsen giver virksomhederne deres bud på, hvordan de oplever deres kommunes indsats på en lang række områder med relevans for virksomhedernes erhvervsvilkår – det kan bl.a. være sagsbehandling, samarbejdet med jobcentret eller lokalplanlægning.

Annonce

Nordfyns bedste placering falder i kategorien kommunal sagsbehandling, der handler om, hvor kompetent og hurtig sagsbehandlingen er i bygge-, miljø- og sygedagpengesager. Her har kommunen opnået en placering som nr. 4 i landet og som nr. 1 på Fyn. I kategorien overordnet vurdering af erhvervsvenlighed får kommunen en samlet 6. plads på landsplan.

- Kåringen har utrolig stor betydning for os, for vi er dybt afhængige af de virksomheder, vi har i kommunen. De skaber arbejdspladser, og har man arbejdspladser, vil folk gerne bo i kommunen. Og når folk gerne vil bo i kommunen, har den også et kulturliv, forklarer Marianne Greve.

Virksomhedsbesøg giver værdifuld dialog

Hun er projektleder i kommunens Task Force Erhverv, som siden 2015 har gjort en særlig indsats for kommunens virksomheder. Bl.a. ved hvert år at prioritere at besøge en række virksomheder for på den måde at få indsigt i, hvad der rører sig hos den enkelte virksomhed.

Virksomhedsbesøg og dialog med virksomhederne prioriteres højt i Nordfyns Kommune.

- Vi tror, det er helt afgørende, at virksomhederne synes, at vi er til at snakke med. Og derfor betyder det rigtig meget, at vores borgmester tager sig tiden til at tage på virksomhedsbesøg, hvor vi får taget den gode dialog om ønsker og behov, siger Marianne Greve.

Annonce

God service 24/7

Besøgene er ikke forbeholdt de særligt udvalgte. Tværtimod besøger taskforcen både store maskinfabrikker og mindre tømrervirksomheder, landbrug, autoværksteder eller bagere, ligesom alle virksomheder kan kontakte enheden 24/7.

Der er masser af meget forskellige og spændende virksomheder på Nordfyn.

- Det er vores indtryk, at virksomhederne oplever det som en god service, ikke mindst fordi tilgængeligheden betyder, at de kan skubbe aben væk fra deres egen skulder og koncentrere sig om virksomhedens drift, siger Marianne Greve, der glæder sig over dengang, en lokal virksomhed i forbindelse med sit 50-års jubilæum satte et skilt op ved kommunegrænsen med ordene. ”Tak til kommunen for godt samarbejde gennem 50 år”.

- For det er jo dét, det handler om: At kommunen er en medspiller og ikke en modspiller for virksomhederne, siger hun.

Derfor er målet da også at blive ved at ligge i toppen på Fyn, men også gerne på landsplan.

- Vi har tidligere ligget nr. 4 på landsplan, og det vil vi da gerne igen. Ikke for placeringens skyld, men fordi det betyder, at virksomhederne synes, at samarbejdet med os går godt.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.