Annonce
Middelfart

Topjob i kommunen: Jobcenterchef bliver social- og sundhedsdirektør - for en stund

Per Rasmussen konstitueres som social- og sundhedsdirektør i Middelfart Kommune. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Middelfart Kommune har konstitueret jobcenterchef Per Rasmussen som ny social- og sundhedsdirektør. Planen er, at han skal varetage stillingen, indtil den nye kommunaldirektør Willy Feddersen er tiltrådt og kan få medbestemmelse på, hvordan ansvarsområderne skal fordeles.
Annonce

Nordvestfyn: Der rokeres i cheflaget i Middelfart Kommune for tiden. Tirsdag blev Willy Feddersen præsenteret som kommunaldirektør, og torsdag var det jobcenterchef Per Rasmussens tur. Han konstitueres som ny social- og sundhedsdirektør. Jobbet skal han varetage, indtil det er afgjort, hvordan topledelsen i Middelfart Kommune vil have fordelt ansvarsområderne fremover. Det sker, når kommunaldirektør Willy Feddersen tiltræder 1. december og kan være med til at bestemme, hvordan ansvarsområderne skal fordeles. Konstitueringen kan derfor godt vare adskillige måneder.

- Vi synes, det er det mest rigtige, at den nye kommunaldirektør får mulighed for at sætte sit præg på, hvordan vi skal organisere os. Derfor laver vi konstitueringen med Per Rasmussen. Det er et stort område, så det bliver en hel konstituering, fortæller Thorbjørn Sørensen, der er fungerende kommunaldirektør.

Dermed skal Per Rasmussen altså ikke dobbeltjobbe i perioden. Titlen som jobcenterchef går til Jeanette Johansen, der tager over, mens Per Rasmussen løser opgaven på social- og sundhedsområdet.

Jobbet som social- og sundhedsdirektør blev ledigt, fordi byrådet for nogle uger siden opsagde Mette Bostrup.

Jeanette Johansen konstitueres som jobcenterchef i Middelfart Kommune. Arkivfoto: Kim Rune
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Mand voldtaget på institution

Odense

Butikstyvene havde travlt i centrum

Annonce