Annonce
Serie 1

Topholdet Tved BK henter den fjerde sejr i sæsonen

Arkivfoto: Kim Rune
Tved BK høstede tre point i søndagens kamp mod Tåsinge f. B.

Serie 1, pulje 1, Tved BK-Tåsinge f. B. 4-1 (1-1).

På hjemmebane vandt Tved BK søndag 4-1 over Tåsinge f. B. Sejren var den anden i træk og den fjerde i sæsonen for Tved BK i Serie 1, pulje 1.

Tved BKs mål blev scoret af Martin Pedersen (14), Marius Brandt (55), Nicolai Garder (73) og Victor Elnegaard (77). Efter hjemmekampen ligger Tved BK nummer et med 12 point og en samlet målscore på 15-8 efter fem spillede kampe ud af 26. Tåsinge f. B. ligger sidst med et point og en samlet målscore på 4-14.

Tved BKs træner har følgende kommentar: - Det lykkedes for Tåsinge at trække tempoet ud af kampen i de første 45 minutter, men heldigvis fik vi det ændret, og så fik vi hurtigt kontrol over kampen. Og med lidt held, så havde vi scoret endnu flere mål, sagde en glad Tved-træner Kenneth Bryde.

Fra Tåsinge f. B.s træner lyder det: - Vi spillede en rigtig god første halvleg, men indrømmet, vi gik ned efter pausen. Det var helt og aldeles vores egen skyld. Nu må vi erkende, at vi er bundhold, og så er der kun en vej fremad. Vi skal have fat i de gode gamle dyder, og det er hårdt arbejde og hård fight, sagde tøsingernes træner Michael Sørensen.

Tved BKs næste kamp spilles tirsdag den 10. september kl. 18:10 på udebane mod Marslev G&IF, der ligger nummer 13 i rækken med et point. Tåsinge f. B. skal på banen lørdag den 14. september kl. 15:30. Det sker på hjemmebane mod SFF 2015, der ligger nummer otte i rækken med syv point.

Denne artikel er skrevet af Ritzaus tekstrobot på baggrund af data fra Fyens Stiftstidendes sportsredaktion og DBU.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

Før konkurs i kemisagen: Købte båd, betalte private regninger og flyttede 11 biler over i nyt firma

Leder For abonnenter

Rygeforbud på boldbaner: Hvorfor er S, V og K så vattede?

Hvis man vil nå et bestemt mål, skal man nødvendigvis lægge konkrete planer for, hvordan man kommer derhen. Ellers når man ikke frem. Derfor gør Odenses radikale rådmand, Susanne Crawley Larsen, ret i at ærgre sig over, at et politisk flertal bestående af Socialdemokratiet, Venstre og Konservative i kommunens økonomiudvalg i sidste uge nedstemte et forslag om at indføre et rygeforbud på kommunens boldbaner. For det er, som Crawley Larsen påpegede, uambitiøst at stemme forslaget ned: ”Og det flugter meget dårligt med, at vi har vedtaget den mest ambitiøse rygepolitik, hvor vi i 2025 skal have den første røgfri generation. Det kan blive svært at nå, når vi er så fodslæbende”, som hun sagde til avisen. Kommunen har en politisk vision om at få en røgfri generation i 2025 og et helt røgfrit Odense i 2030. Det er meget ambitiøse mål – ja, ligefrem overambitiøse, hvis man spørger den konservative rådmand Søren Windell. Det er imidlertid et faktum, at man er nødt til at tage meget ambitiøse initiativer, hvis man vil gøre sig håb om at indfri meget ambitiøse mål. Derfor var forslaget om tobaksfri boldbaner og et røgfrit Odense Stadion på sin plads. Og derfor var det indlysende, at Susanne Crawley Larsen i sidste uge meddelte, at hun vil fortsætte kampen mod rygningen. ”Man kommer til at høre fra mig igen”, sagde hun – og det kan man så, alt efter temperament, tage som en trussel eller et løfte. Sikkert og vist er det, at også Socialdemokratiet, Venstre, Konservative og resten af byrådet er nødt til at forholde sig til den ambitiøse – eller overambitiøse – rygemålsætning. For hvis man virkelig vil gøre Odense til en røgfri by om blot 10 år, skal man stoppe med at sniksnakke og i stedet handle. For man er nødt til at tage langt mere omfattende initiativer end blot at foreslå et banalt rygeforbud på en boldbane. Og man er nødt til at opgive den vattede holdning, som de tre store partier i byrådet har lagt for dagen i denne sag. Sagen er, at Odense ikke bliver røgfri af sig selv. Og derfor må politikerne udvise mere mod, end de tre store partier i Odenses økonomiudvalg har gjort.

Middelfart For abonnenter

Storpolitik i strandkanten: Lodsejere fik afløb for frustrationer om Baltic Pipe

Fyn

'Groft uforsvarligt': Entreprenør-ægtepar fra kemisagen på vej mod konkurskarantæne

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];