Annonce
Fodbold

Topholdet Odense Q vinder over bundholdet JAI

Fodbold Seriefodbold. Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg
Odense Q gik fra banen med tre point i lørdagens kamp mod JAI.
Annonce

Slutspil Op, 1. div., pulje 2, kv, Odense Q-JAI 2-0 (0-0).

Hjemmekampen mod JAI resulterede i tre point for Odense Q. Lørdagens kamp endte 2-0. Sejren var den tredje i træk og den tredje i sæsonen for Odense Q i Slutspil Op, 1. div., pulje 2, kv. Efter hjemmekampen ligger Odense Q nummer et med ni point og en samlet målscore på 10-0 efter tre spillede kampe ud af seks. JAI ligger sidst med nul point og en samlet målscore på 2-11.

- Vi spiller mod et meget defensivt mandskab i dag. Vi får først åbnet op for dem i anden halvleg og scorer til 1-0. Vi bryder igennem ud på kanten og så giver målmanden en returbold som Fie sparker ind. Det andet mål bliver scoret efter at vi erobrer bolden højt på banen og så bliver den spillet skråt tilbage til Camilla Ø. Det var en arbejdssejr i dag, vi spiller lidt for langsomt. Det kunne have været bedre både for os og tilskuerne hvis vi havde fået en tidligere scoring lød det fra Odense Q træner Bo Sundahl.

Odense Qs næste kamp spilles lørdag den 31. oktober kl. 13:30 på udebane mod Vildbjerg, der ligger nummer tre i rækken med tre point. JAI skal på banen søndag den 1. november kl. 11:30. Det sker på udebane mod ASA Aarhus, der ligger nummer to i rækken med tre point. Denne artikel er skrevet af Ritzaus tekstrobot på baggrund af data fra Fyens Stiftstidendes sportsredaktion og DBU.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Dyster corona-prognose for Danmark: Kraftigt stigende smitte og tocifrede dødstal til jul

Danmark

Se klippene - udvalgte spørgsmål til statsministeren: Kan jeg bryde loven og via min uvidenhed slippe for straf?

Fyn

Kendt fynsk kok i spil som Årets Fynbo

Kerteminde For abonnenter

Kommune meldt til Arbejdstilsynet for nedrivning af silo: - Det er helt vanvittigt, det de har gang i

Kerteminde

Lokal entrepenør klagede over giftigt pcb: Nu har Arbejdstilsynet været i Kerteminde

Annonce