Annonce
Serie 2

Topholdet FC BiH Odense sikrer sig tre point med sejr over Bolbro G&IF i målrig kamp

Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg
Søndag kastede FC BiH Odenses kamp mod Bolbro G&IF tre point af sig.

Serie 2, pulje 1, FC BiH Odense-Bolbro G&IF 7-3.

Tre point blev det til for FC BiH Odense på hjemmebane i søndagens 7-3-kamp mod Bolbro G&IF. Sejren var den fjerde i træk og den fjerde i sæsonen for FC BiH Odense i Serie 2, pulje 1.

Efter hjemmekampen ligger FC BiH Odense nummer et med 13 point og en samlet målscore på 19-11 efter fem spillede kampe ud af 24. Bolbro G&IF ligger nummer seks med seks point og en samlet målscore på 17-9.

FC BiH Odenses næste kamp spilles lørdag den 14. september kl. 15:00 på udebane mod Langeskov IF, der ligger nummer syv i rækken med seks point. Bolbro G&IF skal også på banen lørdag den 14. september kl. 15:00. Det sker på hjemmebane mod Tarup-Paarup IF, der ligger nummer fire i rækken med ni point.

Denne artikel er skrevet af Ritzaus tekstrobot på baggrund af data fra Fyens Stiftstidendes sportsredaktion og DBU.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

I Sherwood-skoven

Udligningsordningen er et fantastisk værktøj, der gør Danmark til et mere lige samfund, for den mellemkommunale udligning betyder i al enkelthed, at de kommuner, der har mange penge, giver en lille del af deres velstand til de kommuner, der har færre eller få penge. Udligningsordningen er derfor en ægte Robin Hood-løsning, som de fleste danskere bør kunne være enige om. Det betyder selvsagt ikke, at danskerne - både politikerne og folk, som vi er flest - er enige om, hvordan udligningsordningen skal strikkes sammen. Man kan, som det fremgår af stort set samtlige medier i denne tid, skændes om økonomiske nøgletal og detaljer i en sådan udligningsordning i én uendelighed. For ordningen skiller selvfølgelig vandene. De, der har udsigt til at få flere penge i kassen i kraft af en ny udligningsordning, er som regel fulde af ros til og argumenter for, hvorfor ordningen er velfungerende. Omvendt er de, der kan se frem til at få færre penge i kommunekassen, kritiske over for ændringerne. Sagen er, at alle politikere, uanset landsdel og politisk syns- og standpunkt, allerhelst bare vil have flere penge til deres egen kommune. Social- og indenrigsministeren blev i sidste uge kritiseret for at manipulere eller hemmeligholde en række af de tal, der ligger til grund for beregningerne i regeringens forslag til en ny udligningsreform. Det har ministeren undskyldt - og samtidig korrekt pointeret, at man kan gøre tallene op på flere forskellige måder. Og det er sandt. Udligningsordninger er svært stof for de fleste, inklusive mange økonomer og politikere. De enkelte parametre, der ligger til grund for både den gamle udligningsordning og regeringens forslag til en ny udligningsordning, kan diskuteres og endevendes i én uendelighed. Derfor er kritikken af og debatten om ordningen både relevant og nødvendig. Det ændrer blot ikke på, at vi alle, fattige som rige, socialister som liberale, jyder som fynboer, bør glæde os over, at udligningsreformen gør Danmark mere lige. På ægte Robin Hood-manér. Ligesom i Sherwood-skoven.

Kerteminde For abonnenter

Succesen af Langeskov Station kan måles på flere måder: - Da toget begyndte at stoppe, sagde det 'woom'

Annonce