Annonce
Albaniserien

Topholdet B.1913 vinder for anden kamp i træk

Hjemmekampen mod Tåsinge f. B. gav B.1913 tre point.

Kvinde Albaniserien, B.1913-Tåsinge f. B. 4-3 (1-1)

Lørdag vandt B.1913 4-3 over Tåsinge f. B. på hjemmebane.

Sejren var den anden i træk og den sjette i sæsonen for B.1913 i Kvinde Albaniserien.

B.1913s mål blev scoret af Sandra Jensen (35 og 75), Ingrid Omdahl (70) og Emma Arthur (85).

Efter hjemmekampen ligger B.1913 nummer et med 19 point og en samlet målscore på 27-12 efter otte spillede kampe ud af 12. Tåsinge f. B. ligger nummer fem med seks point og en samlet målscore på 15-24.

B.1913s træner har følgende kommentar:

- Det var en skidt spillet kamp af os. Det var som om, at vi var præget af træthed, mens Tåsinge spillede med energi og vilje, hvoraf de vandt mange andenbolde. Jeg må dog sige, at pigerne ikke slog op i banen på noget tidspunkt, og det vidner om kvalitet. Det var ikke godt i dag, men vi er stadig med i ræset, udtalte Serge Bodjo.

B.1913s næste kamp spilles tirsdag den 28. maj kl. 18:45 på udebane mod bundholdet Aarup/Assens, der ligger sidst i rækken med nul point.

Tåsinge f. B. skal også på banen tirsdag den 28. maj kl. 18:45. Det sker på hjemmebane mod Tårup IF, der ligger nummer seks i rækken med tre point.

Denne artikel er skrevet af Ritzaus tekstrobot på baggrund af data fra Fyens Stiftstidendes sportsredaktion og DBU.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
GOG

Følg med live: GOG mod Sønderjyske

Leder For abonnenter

Ole Maare-sagen: Skandaløs optræden af advokat

Fonden Kirsten og Volmer Rask Nielsens Legat blev ikke stiftet for at yde bistand til advokatfirmaer, der er på randen af konkurs. Tværtimod: Fonden blev grundlagt for at støtte forskning, blinde, handicappede og kronisk syge. Derfor er det skandaløst, at fondens midler ikke er blevet anvendt til de nævnte formål, men i stedet i overvejende grad er blevet anvendt til at betale regninger til det nu krakkede advokatfirma Maare Advokatanpartsselskab, som den kendte advokat Ole Maare stod bag. Der er tillige stærkt kritisabelt, at der er foretaget et antal ulovlige dispositioner i fonden, sådan som fondens revisor har påpeget, og sådan som avisen har beskrevet det de seneste dage. Disse forhold er nu - helt berettiget - ved at blive undersøgt af Erhvervsstyrelsen. Det er i skrivende stund uklart, hvornår Erhvervsstyrelsens juridiske gennemgang af sagen er afsluttet, men man kan allerede nu med sindsro konstatere, at Maare Advokatanpartsselskab har optrådt amoralsk i sagen. For en fondsformand skal ikke bruge en fonds pengetank som malkeko, og en fondsformand bør ikke både bestyre en fond og samtidig modtage store millionbeløb for at administrere fonden, sådan som Ole Maare har gjort i den konkrete sag. Det er imidlertid en realitet, at Ole Maare i sin egenskab af advokat med den ene hånd har udskrevet dyre advokatregninger til fonden og i sin egenskab af fondsformand med den anden hånd godkendt de samme regninger i fondsbestyrelsen - i øvrigt sammen med en af sine egne ansatte, som var blevet indsat i fondens bestyrelse. Det er helt utilstedeligt. Og skandaløst. Og forbløffende skamløst. Ole Maare har igennem et langt advokatliv været i berøring med masser af mennesker i Odense og omegn. Nu har han med denne sag helt egenhændigt sværtet sit eget navn til. Derfor er sagen skidt for Ole Maare, for fonden Kirsten og Volmer Rask Nielsens Legat - og ikke mindst for alle de mennesker, som fondens millioner kunne være kommet til gavn.

Odense For abonnenter

Veteranhjem vidste intet om ulovligt tilskud fra fond: - Det er en møgærgerlig situation

Annonce