Annonce
Nordfyn

Top-sejlere: To nordfynske sejlere til VM i Florida

De to unge sejlere, Emma Chandler Hansen og Mikkel Stampe Nielsen, der skal repræsentere Danmark ved Hobie VM i Florida, ses her yderst til højre på billedet, da de i sommer var på sejlercamp på Helnæs på Vestfyn. Arkivfoto: Sugi Thiru
10 danske Hobie Cat-sejlere deltager i verdensmesterskaberne. To af dem kommer fra Sejlklubben Egensedybet.

Otterup: To unge sejlere fra Sejlklubben Egensedybet satte natten til onsdag (6.11) kursen mod Florida.

Her skal de sammen med otte andre sejlere repræsentere Danmark ved VM for Hobie Cat 16, der afvikles fra 1.-16. november.

Emma Chandler Hansen fra Otterup er med sine 17 år den yngste deltager på det danske hold, hvor hun skal sejle sammen med makkeren Mikkel Stampe Nielsen.

Den nordfynske besætning er på grund af deres placering på Hobie-ranglisten prækvalificeret til at deltage i semifinalen. Deres første sejlads bliver søndag den 10. november, og så vil de følgende dages sejladser afgøre, om de kommer med i finalen, der begynder den 15.

- De første fem dage sejler vi semifinale, og så sejler vi finale, hvis vi går videre, forklarer Emma Chandler Hansen.

De to sejlere fra Egensedybet deltog også i EM i Frankrig i sommer, dengang dog i to forskellige katamaraner med andre makkere, men nu er de altså sammen klar til at forsvare de danske farve på havet ud for Florida og måske sætte den lille sejlklub ved Egensedybet på verdenskortet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce