Annonce
Odense

Top 6 lokker: OB-Brøndby ligner en publikumsmagnet

Det bliver ifølge DMI ikke voldsomt varmt søndag aften, når OB møder Brøndby på Nature Energy Park, men det betyder ikke nødvendigvis, at alle fans beholder trøjerne på. OB forventer, at 15-1600 Brøndby-fans vil se kampen i Odense, og klubben håber på flere end 10.000 i alt til kampen, som begynder klokken 18. Arkivfoto: Kim Rune.

OB håber på flere end 10.000 tilskuere til søndag aftens kamp mod Brøndby. Køb billetten online og spar tid og penge, lyder opfordringen fra OB.

Annonce

Fodbold: En plads i top 6 efter Superligaens grundspil ligner en realistisk mulighed for OB inden søndag aftens kamp mod den aktuelle treer i Superligaen, Brøndby.

OB er p.t. nummer fire, et point efter Brøndby, og holdet går ind til kampen på hjemmebane med en succesoplevelse efter den vundne pokalkvartfinale mod Esbjerg onsdag aften.

Derfor håber OB, at søndagens kamp mod Brøndby vil blive et tilløbsstykke med flere end 10.000 tilskuere på Nature Energy Park.

- Begge hold tager med en sejr et stort skridt mod mesterskabsspillet, og vi kan tydeligt se på billetsalget forud for kampen, at Odense har forstået vigtigheden og er klar til at bakke byens hold op, siger Jack Jørgensen i en pressemeddelelse.

- De, der primært kun kommer på stadion til de her store kampe, bør for deres egen skyld og for alles skyld købe billet i forsalg. Ellers lægger det unødigt pres på vores billetvogn ved hovedindgangen, og det gør også, at folk risikerer at komme for sent ind.

- Det er præcis ligesom, hvis du tager til en koncert eller i teatret: Så har du også købt din billet på forhånd. Det skal man vænne sig til her i Odense, når man går til fodbold. Det gør det nemmere for alle, og så sparer man penge, siger Jack Jørgensen til Fyens.dk.

Den billigste voksenbillet til søndagens kamp koster 120 kroner på ob.dk, mens den koster 160 kroner ved indgangen.

Annonce

Flere Brøndby-kampe i foråret

Det bliver selvsagt ikke kun fynske fans, der kommer til fylde lægterne søndag aften. OB forventer ifølge Jack Jørgensen, at Brøndby vil få opbakning fra 15-1600 blågule fans.

Og de to holds fans kan komme til at se en del til hinanden i foråret. Hvis både OB og Brøndby slutter i grundspillets top seks, mødes de to hold to gange i løbet af forårets mesterskabsspil. Og vinder Brøndby torsdag aftens kvartfinale i pokalturneringen ude mod Vendsyssel, kan OB og Brøndby også trække hinanden i semifinalen.

Det kan være en god idé at iføre sig varmt tøj, hvis du tager til fodbold søndag aften. Ifølge DMI kan der søndag aften komme lokale byger, og vinden bliver jævn til hård, mens temperaturen når op mellem seks og ni grader.

Kampen OB-Brøndby begynder klokken 18, og har du ikke mulighed for at se den på stadion, kan du følge kampen på TV3+ og Viaplay.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Ambitioner for kunsten, ja tak

CORONAVIRUS

Live: USA's topekspert tror på effektiv vaccine mod corona i december

Nyborg

Måtte købe køjesenge i Jysk: Nyborg Fængsel indlogerede udvisningsdømte på ufærdig afdeling i al hast

Annonce