Annonce
Fodbold

Tong vil nu hvirvle for OKS

En af Dalums pænt hurtige spillere har valgt at skifte til OKS. Til venstre ses cheftræner Rene Lindhardt og til højre manager Mikael Skovgaards, og dermed er det Tong i midten med placering midt på Okson Park. Foto: OKS
Den hurtige Dalum-spiller skifter til OKS, der prøver at forstærke sig inden de formodentlige afgørende og afsluttende kampei Danmarksserien.
Annonce

FODBOLD: Van Tha Thwang Ni Dum, i daglig tale Tong, skifter fra Dalum IF til OKS, der ser ud til at være i gang med en vis oprustning inden de formodentlige få kampe, der skal afgøre, om OKS forlbiver i Danmarksserien eller ej.

Tong er blot 21 år og har fået sin fodboldopdragelse i SønderjyskE. Derefter blev det til 2. divisionsfodbold i FC Sydvest, inden midtbanespilleren drog mod Odense, hvor han i den forgangne sæson var fast inventar på Dalums 2. divisionshold.

Mikael Skovgaards, sportslig ansvarlig i OKS, udtaler:

- Tong er en energisk og løbevillig spiller, der samtidig har en fin teknik. Sin unge alder til trods har han allerede mange divisionskampe på CV`et, og jeg forventer, at han fra første dag kan forstærke vores trup og skærpe konkurrencen internt.

Selv siger spilleren:

- Jeg er blevet præsenteret for et spændende projekt i samtalerne med klubben og jeg vil gerne være med på den forhåbentlig spændende rejse klubben er på vej ud på.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nordfyn

Fint besøg: Tv-mand på radiobesøg

Coronavirus

Live: Politiet lukker stort landsmøde for spejdere - 300 deltagere må tage hjem før tid

Kerteminde

Corona har for alvor gjort sit indtog: Nu er nøgletal over 100 i Fyns hotspot

Annonce