Annonce
Middelfart

Tomt butikslokale i Middelfarts bymidte fyldes med damesko

Susanne Godskesen forventer at åbne sin nye skobutik på hjørnet af Havnegade og Torvet i begyndelsen af september. Foto: Søren Gottwald
Susanne Godskesen, der tidligere har drevet skobutikker i Assens og Odense, vil sælge sko på både nettet og i sin butik.
Annonce

Middelfart: Om mindre end en måned tændes lyset atter i et af Middelfarts mest eksponerede butikslokaler, når Susanne Godskesen åbner skobutikken Como Shoes.dk på hjørnet af Havnegade og Torvet. Den 58-årige Assens-pige drev i otte år Como Shoes.dk i Assens, inden hun i 2016 rykkede til Kongensgade i Odense. Alvorlig sygdom og faldende omsætning blandt andet på grund af letbanebyggeri fik hende til at træffe beslutning om at lukke butikken i Odense i juni i år og genåbne et andet sted som webshop med showroom.

Hun har hidtil solgt sine sko i kombinerede webshops og fysiske butikker. Egentlig var det planen, at hun ville åbne webshop og butik igen i Assens. Men hun kom på andre tanker, da hun faldt over lokalet i Middelfart og hørte om den overkommelige husleje.

- Du finder ikke et bedre butikslokale i byen til mit formål med den synlighed og p-pladser lige udenfor døren, siger Susanne Godskesen, der selv er kommet meget i Middelfart.

- Jeg har altid kendt Middelfart som en enorm hyggelig og levende handelsby, og det er jo kun blevet bedre med de ting, Brobygning Middelfart sætter i værk, siger byens nye skodame.

Med i hendes overvejelser har også været, at Middelfart i forvejen kun har en enkelt skobutik.

Annonce

Åben tre-fire dage om ugen

Planen er at holde åbent i almindelig butikstid onsdag til lørdag. I Odense havde hun to ansatte, i Middelfart vil hun være alene om det.

- Det er nemmere at have med at gøre, siger Susanne Godskesen, der som i Odense vil satse udelukkende på damesko i prisklassen 600-2500 kroner.

- Der er tale om håndlavede, elegante og praktiske sko, sandaler og støvler designet i blandt andet Tyskland, Sverige, Italien og Frankrig. Flere af dem er produceret i Italien og Portugal under ordentlige både miljø- og arbejdsmæssige forhold, siger Susanne Godskesen

Hun er lige nu ved at indrette lokalerne og håber at kunne åbne butikken først i september.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce