Annonce
Assens

Tommerup St: Vandpolosucces i bassinet

Tommerup St: Stor succes må være den rigtige betegnelse, hvis man vil beskrive Tommerup Vandpolos Præmieturnering som blev afholdt i weekenden 5.-6. oktober.

260 børn, holdledere og trænere deltog i turneringen. Det var 18 hold fra Danmark og to fra Tyskland, der skulle kæmpe mod hinanden i årgangene U11, U13 og U15.

I alt blev der spillet 54 kampe på de to dage.

Eftersom det er en præmieturnering er der også blevet givet mange præmier til spillerne for afleveringer, gode redninger, stærkt forsvarsspil, hurtige kontra svømninger og fine mål og meget andet.

Tilskuermæssigt var stævnet også et tilløbsstykke. Både lørdag og søndag var tilskuerpladserne stort set fyldt fra morgen til aften.

I U15-rækken spillede Tommerups eget hold flot og vandt alle kampe og blev vinder af rækken. I U13 vandt Slagelse, og i yngste årgang vandt Frem.

Annonce
Tommerup Vandpolos Præmieturnering i weekenden 5. og 6. oktober blev en succes. PR Foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Hundeejer: Barfoed-skilte er idioti

Leder For abonnenter

I Sherwood-skoven

Udligningsordningen er et fantastisk værktøj, der gør Danmark til et mere lige samfund, for den mellemkommunale udligning betyder i al enkelthed, at de kommuner, der har mange penge, giver en lille del af deres velstand til de kommuner, der har færre eller få penge. Udligningsordningen er derfor en ægte Robin Hood-løsning, som de fleste danskere bør kunne være enige om. Det betyder selvsagt ikke, at danskerne - både politikerne og folk, som vi er flest - er enige om, hvordan udligningsordningen skal strikkes sammen. Man kan, som det fremgår af stort set samtlige medier i denne tid, skændes om økonomiske nøgletal og detaljer i en sådan udligningsordning i én uendelighed. For ordningen skiller selvfølgelig vandene. De, der har udsigt til at få flere penge i kassen i kraft af en ny udligningsordning, er som regel fulde af ros til og argumenter for, hvorfor ordningen er velfungerende. Omvendt er de, der kan se frem til at få færre penge i kommunekassen, kritiske over for ændringerne. Sagen er, at alle politikere, uanset landsdel og politisk syns- og standpunkt, allerhelst bare vil have flere penge til deres egen kommune. Social- og indenrigsministeren blev i sidste uge kritiseret for at manipulere eller hemmeligholde en række af de tal, der ligger til grund for beregningerne i regeringens forslag til en ny udligningsreform. Det har ministeren undskyldt - og samtidig korrekt pointeret, at man kan gøre tallene op på flere forskellige måder. Og det er sandt. Udligningsordninger er svært stof for de fleste, inklusive mange økonomer og politikere. De enkelte parametre, der ligger til grund for både den gamle udligningsordning og regeringens forslag til en ny udligningsordning, kan diskuteres og endevendes i én uendelighed. Derfor er kritikken af og debatten om ordningen både relevant og nødvendig. Det ændrer blot ikke på, at vi alle, fattige som rige, socialister som liberale, jyder som fynboer, bør glæde os over, at udligningsreformen gør Danmark mere lige. På ægte Robin Hood-manér. Ligesom i Sherwood-skoven.

Erhverv For abonnenter

Erhvervshus Fyns gulddreng: Økonomisk hjælp til udvikling af supercomputer har fløjet dronevirksomhed i mål

Annonce