Annonce
Nordfyn

Tom opdagede et skudhul i sin trailer: Børnenes trampolin stod ved siden af

Tom Borup har ikke hørt noget fra jægeren, der "nedlagde" hans trailer. Privatfoto
Tom Borup blev noget overrasket, da han pludselig opdagede, at der var kommet et skudhul i hans trailer. Den stod parkeret ved siden af, hvor hans børn hopper på trampolin.

Skeby: Heldigvis er der ikke sket andet end materiel skade i form af et skudhul i en trailer, men Tom Borup kan ikke lade være med at spekulere over det værst tænkelige.

Traileren stod parkeret ved den trampolin, som hans børn benytter, og skuddet er sandsynligvis fløjet hen over trampolinen, inden det gik gennem traileren.

- Det er jo fuldstændigt sindssygt, hvis det er sket.

Tom Borup og hans familie bor lidt uden for Skeby på Nordfyn. Ude på landet omgivet af marker, og han fortæller, at det i jagtsæsonen ikke er usædvanligt for familien at høre skud.

Af sikkerhedshensyn er man som jæger underlagt regler, der ikke kan gradbøjes. Riffelskuddet, der ramte traileren, er givetvis affyret ved en fejltagelse, eller i en situation, hvor jægeren ikke har været tilstrækkeligt opmærksom på det såkaldte kuglefang, der sikrer, at kuglen holder sig inden for en forsvarlig sikkerhedsmargin.

Annonce

Jægeren er tavs

Tom Borup benytter ikke traileren hver dag og kan derfor ikke præcist sige hvilken dag, skuddet er affyret. Hans ærinde er at opfordre egnens jægere til at være påpasselige, så noget tilsvarende ikke kommer til at ske igen.

- Det kunne være rart, hvis den pågældende jæger kiggede forbi til en snak, lyder opfordringen fra Tom Borup.

Indtil videre har han ikke hørt noget fra nogen. Går den pågældende jæger til bekendelse, betyder det sandsynligvis også, at han eller hun mister sit jagttegn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce