Annonce
Kerteminde

Toiletter åbnes for boldspillere

Formand vil have ny pulje til idrætsarrangementer

Annonce

KERTEMINDE: Når Nordstranden på lørdag lægger sand til Kerteminde Håndboldklubs stævne i strandhåndbold vil de offentlige toiletter være åbne for alle trængende.

Det blev enden på håndboldklubbens ansøgning til Folkeoplysningsudvalget om 16.000 kroner i støtte i til arrangementet, der får deltagelse af 125 hold med omkring 1000 spillere.

Arrangørerne havde regnet med at skulle leje en toiletvogn til arrangementet. Det ville koste 10.000 kroner, men i stedet har Folkeoplysningsudvalget fået udvirket, at de offentlige toiletter åbnes for deltagere og tilskuere. De sidste 6000 kroner, som skulle bruges til leje af en lastbil til at aflevere og returnere håndboldmålene til stævnet, måtte udvalget dog give afslag til.

- Personligt er jeg ked af, at vi må give afslag, fordi stævnet er et af den slags arrangementer, vi burde støtte. Der snakkes meget om fyrtårne i Kerteminde Kommune, og her bør man tænke stævner som Ungdoms Grand Prix i bordtennis i Langeskov, Sail Extreme og strandhåndboldstævnet med ind, fordi det er arrangementer, der er et aktiv for kommunen, siger udvalgsformand Claus Hartmann-Petersen.

Han foreslår, at der oprettes en pulje under Kultur- og Fritidsudvalget, hvor der kan søges tilskud til større idrætsarrangementer.

- Det er dumt, at vi skal sidde og ævle om 10.000 kroner, som jo er småpenge i det store budget. De her arrangementer er båret af frivillig arbejdskraft, som gennem arrangementerne laver en hel masse markedsføring for kommunen, og det bør vi støtte, siger Claus Hartmann-Petersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Der var ratslør hos HC Odense

coronavirus

Live: Regeringen indfører krav om mundbind i offentlig trafik hele døgnet

Sydfyn For abonnenter

Nyt signalsystem: Transportminister afviser at prioritere Svendborgbanen

Annonce