Annonce
Fyn

Efter personpåkørsel: Togene kører igen

Togtrafikken mellem Korsør og Nyborg er indstillet i begge retninger. En person er død efter vedkommende blev påkørt af et tog ved Nyborg bag Danehofskolen i den vestlige del af Nyborg.

Togdriften er i øjeblikket standset i begge retninger omkring Nyborg på grund af en personpåkørsel. Det oplyser Fyns Politi på Twitter.

Det betyder, at der ikke kører nogen tog mellem Nyborg og Korsør. Tidshorisonten for, hvornår togene kører igen er endnu ukendt.

Politiet oplyser klokken 10.17 på Twitter, at den påkørte person er død. Politiet foretager stadig undersøgelser på stedet.

Klokken 12.07 skriver Fyns Politi på Twitter, at undersøgelserne på stedet er afsluttet, og togene forventes at køre inden længe. Ifølge Fyns Politi skyldes påkørslen ikke en ulykke.

DSB oplyser klokken 11.57 på Twitter, at det første tog fra Korsør mod Odense kører 12.28, mens det første tog fra Odense mod København kører 13.01. Derudover kører der fortsat togbusser på strækningen mellem Korsør St. og Odense St. frem til klokken 13.30.

Ifølge Fyens Stiftstidendes reporter på stedet er påkørslen sket på en gangbro, der ligger bag Danehofskolen i den vestlige del af Nyborg. Cykel- og gangbroen fører over mod Juelsbergskoven. Politiet har efter sigende også sendt politihunde ud langs med sporene. Derudover holder en tankvogn fra beredskabet på stedet.

Ifølge en anden udsendt reporter står der flere hundrede mennesker på Nyborg Station, som er berørt af den indstillede togtrafik.

Annonce
Både politiet og beredskabet er til stedet bag ved Danehofskolen, hvor et tog har påkørt en person. Foto: Julie Godskesen
Togene kører igen efter en personpåkørsel ved Nybirg tidligere på dagen. Arkivfoto: Michael Bager.
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart For abonnenter

Hør skrigene fra Haunted Park: Ansatte skulle hygge sig - og blev skræmt fra vid og sans

Annonce