Annonce
Fyn

Efter personpåkørsel: Togene kører igen

Togtrafikken mellem Korsør og Nyborg er indstillet i begge retninger. En person er død efter vedkommende blev påkørt af et tog ved Nyborg bag Danehofskolen i den vestlige del af Nyborg.

Togdriften er i øjeblikket standset i begge retninger omkring Nyborg på grund af en personpåkørsel. Det oplyser Fyns Politi på Twitter.

Det betyder, at der ikke kører nogen tog mellem Nyborg og Korsør. Tidshorisonten for, hvornår togene kører igen er endnu ukendt.

Politiet oplyser klokken 10.17 på Twitter, at den påkørte person er død. Politiet foretager stadig undersøgelser på stedet.

Klokken 12.07 skriver Fyns Politi på Twitter, at undersøgelserne på stedet er afsluttet, og togene forventes at køre inden længe. Ifølge Fyns Politi skyldes påkørslen ikke en ulykke.

DSB oplyser klokken 11.57 på Twitter, at det første tog fra Korsør mod Odense kører 12.28, mens det første tog fra Odense mod København kører 13.01. Derudover kører der fortsat togbusser på strækningen mellem Korsør St. og Odense St. frem til klokken 13.30.

Ifølge Fyens Stiftstidendes reporter på stedet er påkørslen sket på en gangbro, der ligger bag Danehofskolen i den vestlige del af Nyborg. Cykel- og gangbroen fører over mod Juelsbergskoven. Politiet har efter sigende også sendt politihunde ud langs med sporene. Derudover holder en tankvogn fra beredskabet på stedet.

Ifølge en anden udsendt reporter står der flere hundrede mennesker på Nyborg Station, som er berørt af den indstillede togtrafik.

Annonce
Både politiet og beredskabet er til stedet bag ved Danehofskolen, hvor et tog har påkørt en person. Foto: Julie Godskesen
Togene kører igen efter en personpåkørsel ved Nybirg tidligere på dagen. Arkivfoto: Michael Bager.
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Ole H. hos Aktive Seniorer

Klumme

En livsingrediens, du ikke må f**** med

Det var blevet mørkt, da de to ladvogne endelig kørte afsted - fyldt med alskens indbo. Stumtjeneren, skænken, lænestolen og alt det andet habbengut, der vidnede om, at et liv engang var blevet levet med tingene. Huset, som tingene kom fra, var lige så mørk som aftenen. Jeg har set husets to gamle beboere mange gange. Sludret med dem om campingvognen, ferien sydpå og julefrokosten i pensionistklubben. Om længslen efter besøgene, der pludselig stoppede – og sorgen over det. ”Hvorfor?”, hang altid tungt i luften. En dag var kvinden væk. Demensen havde taget hende, sagde nogle. Længe efter konen forsvandt, så jeg manden gå alene frem og tilbage på vejen. Han så fortabt og trist ud. Ensom. I stedet for at tage kontakt til den gamle mand, begyndte jeg at ”gemme” mig, når jeg så ham. Bag min telefon, mit pandehår eller mælken, der i raketfart skulle på køl. For jeg har jo virkelig travlt, ikk’? Åbenbart alt for meget om ørerne til at give den gamle mand fem minutter af min tid (for hvad nu, hvis han, ligesom Fakta, gerne ville have, at jeg blev lidt længere?). Dét var der altså ikke tid tid. Nu er manden også væk. Det har han været et godt stykke tid. Jeg har taget mig selv i at hold øje med, om han kom forbi min vindue. Det gjorde han ikke. Mon han er død lige som livet i huset? Er han kommet på plejehjem? Er der overhovedet andre end mig, der har bemærket, at han er væk? Jeg ville ønske, at jeg kunne spole tiden tilbage. At jeg havde taget hovedet ud af r**** og talt med min næsten nabo, som jeg gjorde for år tilbage. For hvad er egentlig mere vigtigt end, at vi ser hinanden og tager os tid til hinanden? Relationer er det vigtigste i verden. Det er dem, der er med til at holde ensomheden fra døren. Relationer får os til at føle os i live. Studier viser faktisk, at det skærer år af vores levetid, hvis vi ikke er en del af relationer. Det tomme hus og møblerne på vognenes lad fik mig for alvor til at vende blikket mod en af mine relationer, hvor mørket er ved at falde på. Det fik mit til at tænke på, hvordan tid er en livsingrediens, vi ikke må f**** med. En dag har vi ikke mere tid at give af. Vi skal sænke farten og lade være med at spilde tiden på at brokke os over vejret eller lørdagens genudsendelser på tv. Tidsspilde er det også at bære nag, være vrede over fortiden, at kæmpe for at få ret eller for at ændre andre. Vi skal give hinanden vores (nu)tid. Være sammen med de mennesker, vi holder af. Tale med hinanden – naboen, forældre, kassedamen, ens børn, taxichaufføren, venner. Give hinanden kys, kram og komplimenter. Hver dag. Dét er en god måde at bruge tiden på.

Annonce