Annonce
forside

Tog til tiden: Storstilet togkampagne fløjtet i gang

Fyns Amts Avis skyder i dag gang i en kampagne om Svendborgbanen. Pendlerne skal kunne stole på at toget når frem til tiden, og sådan er det ikke i dag, mener lokalredaktør.

Fyns Amts Avis vil have flere tog til tiden til pendlerne på Svendborgbanen. I dag begynder avisen kampagnen "Giv os tog til tiden".

Svendborg: "Giv os tog til tiden ". Sådan står der på de tusindvis af badges og klistermærker, som fredag morgen bliver delt ud sammen med morgenbrød og særtillæg til morgenpendlerne på tre af de travleste stationer på Svendborgbanen.

Uddelerne er ansatte ved Fyns Amts Avis, og budskabet for den storstilede kampagne, som avisen fredag morgen skyder i gang, er klart, siger lokalredaktør Caspar Troest Jørgensen.

- Det skal ganske enkelt flere tog til tiden på Svendborgbanen, siger han.

Kampagnes skydes i gang i kølvandet på en sensommer og et efterår, som har sat pendlernes tålmodighed alvorligt på prøve.

I september kom to tredjedele af morgenpendlerne for sent frem, og i oktober var det bare halvdelen af morgenpendlerne, der havde fornøjelsen af at nå på arbejde og i skole til tiden.

- Men det er jo ikke kun i år, det har været galt. Svendborgbanen har været præget af forsinkelser og aflysninger i årevis. DSB har gang på gang sagt, at nu bliver det bedre, men problemerne vender altid tilbage, siger Caspar Troest Jørgensen.

Fyns Amts Avis sætter i den kommende tid fokus på Svendborgbanen i kampagnen "Tog til tiden". Og den vigtigste ingrediens i kampagnen er pendlerne.

- Pendlerne skal mobiliseres og motiveres til at fortælle DSB og politikerne, hvor galt det står til. Målet er, at politikerne tager ansvaret på sig og finder de penge, der skal til, for at Sydfyn kan regne med, at toget kommer til tiden og kører til endestationen.

Har du lyst til at bidrage med dine oplevelser med Svendborgbanen i kampen for flere tog til tiden, så klik forbi www.fyens.dk/togtiltiden, eller del din historie på facebookgruppen "Vores Svendborg" eller Instagram under hashtagget #togtiltiden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Middelfart

Efter fire år i kørestol har Johnny fået nok af Middelfart Kommune: Nu stiller han op til byrådet - og han har kun én mærkesag

Annonce