Annonce
Fyn

Tog blev væk ved DSB-værksted: Var malet tilbage til sin originale røde farve

En weekend for nogle år siden skulle et MR-tog i DSB's nuværende blå og grå farver til reparation i Fredericia. Det blev stillet ved værkstedet om fredagen. Men henover weekenden malede ukendte spøgefugle eller togentusiaster den trofaste regionalslider om. I togets originale røde farve fra 1970'erne. På billedet har vandaler så efterfølgende tilføjet en ærgerlig graffiti. Foto: DSB

Fredericia: For ikke så lang tid siden skulle et MR-togsæt til reparation på DSB's store værksted nedenfor Egumvej i Fredericia, fortæller værkstedsleder Kim Jensen:

- Vi fik det kørt på plads udenfor en fredag og gik så hjem på weekend.

Toget var naturligvis i DSB's nuværende blå og grå farver - som også MR'erne overgik til i 1990'erne. Tidligere - oprindeligt - var de knaldrøde.

- Om mandagen ringer folkene til mig og siger, at det er væk! De kan ikke finde toget, fortæller Kim Jensen:

- Det kan da ikke passe, siger jeg, men det viser sig, at nogen - vi ved ikke hvem - henover weekenden er trængt ind og har malet det fuldstændigt over i de gamle røde farver. Det stod, hvor vi havde stillet det om fredagen. Det var meget sjovt, syntes vi.

- Ja, og nogle af fjerntrafikkens lokoførere, der var kørt gennem Fredericia i weekenden, havde også meldt ind med det usædvanlige syn, viste det sig, tilføjer Kim Jensens kollega, Carl Erik Zerling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart

Ny filmklub kom godt fra start

Annonce