Annonce
Middelfart

To Venstre-foreninger bliver til én

Venstre Middelfart hedder den nye vælgerforening, der dækker hele Middelfart Kommune. Og Anders Busse Rasmussen, der er tidligere direktør for Indslev Bryggeri, bliver den første formand for en samlet Venstre-forening i Middelfart Kommune. Arkivfoto: Privat

Nordvestfyn: I Venstre i Middelfart Kommune har der længe været arbejdet på en sammenlægning af de to vælgerforeninger til én samlet forening, som samtidig skal varetage kommuneforeningens opgaver. Torsdag aften blev der i Brenderup Forsamlingshus afholdt ekstraordinære generalforsamlinger i de to vælgerforeninger med det formål at nedlægge foreningerne med virkning fra 31. december 2019 med sammenlægning for øje. På begge generalforsamlinger blev nedlæggelserne énstemmigt besluttet, og der blev derefter afholdt en stiftende generalforsamling for den nye forening, som har fået navnet Venstre Middelfart, da den dækker hele kommunen. Den nye forening har virkning fra 1. januar 2020, men da de foreninger. som skal nedlægges, reelt først kan afslutte regnskabsåret ved afholdelse af ordinære generalforsamlinger i februar 2020, vil sammenlægningen i praksis først blive mærkbar efter det tidspunkt. Som formand for bestyrelsen af Venstre Middelfart blev valgt Anders Busse Rasmussen. Derudover består bestyrelsen af Jytte Hansen, Carsten Jensen, Peter Vest og Vibeke Marxen, som alle er valgt for 2 år, og Sandra Barisic, Klaus Bredgaard, Helge Strandgaard og Uffe Lykke Poulsen, som alle er valgt for 1 år. Som suppleanter valgtes Eskild Gormsen og Lars Bang Davidsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Opsang til regeringen: Det haster med at afværge trængsel på Lillebælt

Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1995: Mand anholdt for ni sexoverfald i Odense

1995 Kriminalpolitiet anholdt kort før kl. 21 i aftes en 37-årig mand fra Odense, som foreløbig mistænkes for at være gerningsmand til ni sexoverfald på kvinder i Odense. Manden, der havde set tv sammen med nogle bekendte, ringende ved 19.30-tiden selv til politiet og fortalte, at det var ham, der onsdag cyklede ind i en 17-årig skolepige på cykelstien bag Haustrups Fabrikker. Han havde genkendt sig selv efter det signalement, som TV 2 havde sendt ud i Nyhederne kl. 19. Den 37-årige tilstod, at det var ham, der havde påkørt den 17-årige pige, men at der var tale om et færdselsuheld. Ifølge pigens forklaring havde den anholdte indhentet og væltet hende på cykelstien men stak af, da hun skreg op. 1970 De to unge odenseanere Peter Sindberg og Bjarne Hildebrandt, der stod som arrangører af beatkoncerten med Jethro Tull i Fyens Forum i fredags, præsenterer en ny koncert allerede på lørdag med den københavnske trio Young Flowers og guitaristen Peter Thorup, der er tidligere medlem af gruppen Beefeaters. Efter forhandling med teaterchef Kai Wilton gennemføres koncerten på Odense Teater som en ”Midnight Session”, der begynder kl. 23.30 og foruden Young Flowers også byder på Otte Franckers kvartet. I øvrigt ligger det nu fast, at den engelske beatgruppe Procul Harum giver koncert i Odense den 19. februar. Koncerten arrangeres i samarbejde med impressario Steen Wittrock. 1945 I Middelfart udviklede der sig rene skandalescener, da kommunen i går åbnede for salget af de kommunale tørvereserver. Praktisk talt alle husstande i byen søgte at sikre sig de tre sække med 40 kilo tørv, som der kunne udleveres, og der opstod vildt slagsmål for at komme frem til udleveringsstedet. Den voldsomme tilstrømning kom helt bag på kæmnerkontoret, der inden for et angivet tidsrum havde åbent for salget. Kvinder og mænd i hundredvis løb storm mod rådhuset, og i løbet af få øjeblikke var alt kaos med råb og skrig fra menneskemængden, hvor der blev puffet og slået med knytnæver. En dame besvimede og en mand fik sin hånd så stærkt læderet, at han måtte under lægehandling.

Middelfart

Sådan holder man fast i nye vaner

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];