Annonce
Nordfyn

To værker af billedhugger Kent Holm bliver nu opstillet ved Otterup Kirke

Afdød billedhugger Kent Holms skulptur "Bronzeøksen" er blevet opstillet på kirkegården ved Otterup Kirke. I uge 43 bliver skulpturen "Englevæsen" opstillet - begge er en gave fra Kent Holms enke og datter. Torsdag den 24. oktober markeres modtagelsen med aftensang og tekstoplæsning samt en efterfølgende reception i Menighedshuset. Privatfoto
Annonce

Otterup: To markante skulpturer "Bronzeøksen" og "Englevæsen" skabt af billedhugger Kent Holm er af Otterup Menighedsråd ved at blive opsat på kirkegården. De to skulpturer er doneret som en gave til Otterup Kirke af Kent Holms enke og datter. "Bronzeøksen" og "Englevæsen" udtrykker tilsammen stor smerte og fortvivlelse, når døden pludselig rammer, men også håbefuld forventning om, at døden ikke får det sidste ord.

- Endnu er kun "Bronzeøksen" opstillet under det store lindetræ mod øst, men vi forventer at kunne opstille "Englevæsen" mandag i uge 43. Torsdag den 24. oktober vil modtagelsen blive fejret ved en højtidelig aftensang klokken 16 i kirken, med fællessang, tekstlæsning og smuk korsang og solosang, fortæller Birgit Klinting, formand for menighedsrådet.

Efterfølgende holdes åben reception i Menighedshuset, hvor alle er velkomne./exp

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
OB For abonnenter

Michelsen om de dårlige perioder: - Hvis jeg bliver påvirket for meget, er jeg en skizofren far og mand

Fyn

Corona gør stadig ondt på de fynske hoteller: Men ét sted går det over al forventning

Fyn For abonnenter

Fanget i pandemiens ukendte ocean: Kaptajn fra Dyrup måtte blive fire måneder ude på havet med sin besætning

Assens

En 'lidt trist' historie: Familiemedlem politianmeldt for at stjæle en Mercedes-Benz

Annonce