Annonce
Erhverv

To trænere går sammen: Åbner nyt træningscenter i Svendborg

Rasmus Hellesen (th.) er gået sammen med en anden personlig træner, Liam Potter, om at åbne et træningscenter. Billedet er fra et træningskursus i England i 2018, og manden til venstre hedder i øvrigt Eugene Teo. Privatfoto fra Facebook
To trænere er gået sammen og åbner nyt træningscenter i Svendborg. De er endnu ikke klar til at melde placeringen ud, men oplyser, at de forventer at åbne i løbet af marts.

Svendborg: Ikke alt er faldet på plads endnu, men sikkert skulle det være, at et nyt træningscenter er på vej i Svendborg.

For et nyt selskab, PT Fabrikken ApS, har set dagens lys, og stifterne er Rasmus Hellesen og Liam Potter, der begge er kendt som træningsinstruktører.

Og Rasmus Hellesen bekræfter, at hensigten er at åbne et nyt træningscenter, ligesom han oplyser, at lokaliteten også så småt er på plads.

- Vi er ikke klar til at melde ud, hvor det skal være, men det bliver centralt i Svendborg. Og vi forventer at åbne inden for den nærmeste fremtid - enten midt i eller i slutningen af marts, siger han.

Annonce
Liam Potter har lagt basketskoene på hylden og er nu personlig træner for blandt andre sine tidligere holdkammerater i Svendborg Rabbits. Og nu er han gået sammen med Rasmus Hellesen om at starte et nyt træningscenter i Svendborg. Privatfoto

Ikke for masserne

Rasmus Hellesen tager sig i dag af den fysiske træning af blandt andre håndboldspillerne fra GOG, mens Liam Potter blandt andet har mor- og efterfødselshold, ligesom han står for styrketræningen af basketballspillerne i Svendborg Rabbits - hvor han i øvrigt selv har en fortid som spiller.

De to har lejet sig ind i blandt andet træningscentret Performance Gym på havnen, men er altså nu gået sammen om at åbne eget center.

Og det er ikke en standardvare, de har i tankerne.

- Vi vil tilbyde et produkt, som ikke er i Svendborg i forvejen. Der skal være fokus på personlig træning og holdtræning og med nogle trænere, der sætter en ære i at videreuddanne sig og levere den bedst mulige ydelse, siger han og oplyser, at han og Potter ingen planer har om at indlede en priskrig.

- Det er kvalitet og ikke kvantitet, vi går efter. Vi kommer ikke til at konkurrere på et billigt medlemskab, siger Rasmus Hellesen, der ikke er meget for at bruge ordet "eksklusivt".

- Det er et ord, der hurtigt kan blive misforstået, men centret er eksklusivt i den forstand, at det er for folk, der værdsætter kompetente trænere og et vidensbaseret center. Det er der, vi mener, vi skiller os ud - det er ikke for masserne, men er mere nichebetonet, siger han.

Markedet er der

31-årige Rasmus Hellesen fortæller også, at han har taget sin træneruddannelse på Aalborg Sportshøjskole, og at han efterfølgende har taget utallige kurser i både ind- og udland.

Han har fungeret som personlig træner i en årrække og mener, at han ligesom Liam Potter har et ganske godt ry.

Så han er nogenlunde tryg ved den manøvre, de nu har sat i gang.

- Vi føler, der er et marked, for vi har drevet vores virksomheder med succes i en del år. Nu slår vi os så sammen og tilbyder det, vi hele tiden har gjort - bare i vores egne rammer. Og det vil nok ligge naturligt for mange af dem, vi arbejder med, at følge med. De ved, hvad vi står for, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Vildt uheld på E20: Tidligst om en måned har politiet et svar

Odense

Hundeejer: Barfoed-skilte er idioti

Leder For abonnenter

I Sherwood-skoven

Udligningsordningen er et fantastisk værktøj, der gør Danmark til et mere lige samfund, for den mellemkommunale udligning betyder i al enkelthed, at de kommuner, der har mange penge, giver en lille del af deres velstand til de kommuner, der har færre eller få penge. Udligningsordningen er derfor en ægte Robin Hood-løsning, som de fleste danskere bør kunne være enige om. Det betyder selvsagt ikke, at danskerne - både politikerne og folk, som vi er flest - er enige om, hvordan udligningsordningen skal strikkes sammen. Man kan, som det fremgår af stort set samtlige medier i denne tid, skændes om økonomiske nøgletal og detaljer i en sådan udligningsordning i én uendelighed. For ordningen skiller selvfølgelig vandene. De, der har udsigt til at få flere penge i kassen i kraft af en ny udligningsordning, er som regel fulde af ros til og argumenter for, hvorfor ordningen er velfungerende. Omvendt er de, der kan se frem til at få færre penge i kommunekassen, kritiske over for ændringerne. Sagen er, at alle politikere, uanset landsdel og politisk syns- og standpunkt, allerhelst bare vil have flere penge til deres egen kommune. Social- og indenrigsministeren blev i sidste uge kritiseret for at manipulere eller hemmeligholde en række af de tal, der ligger til grund for beregningerne i regeringens forslag til en ny udligningsreform. Det har ministeren undskyldt - og samtidig korrekt pointeret, at man kan gøre tallene op på flere forskellige måder. Og det er sandt. Udligningsordninger er svært stof for de fleste, inklusive mange økonomer og politikere. De enkelte parametre, der ligger til grund for både den gamle udligningsordning og regeringens forslag til en ny udligningsordning, kan diskuteres og endevendes i én uendelighed. Derfor er kritikken af og debatten om ordningen både relevant og nødvendig. Det ændrer blot ikke på, at vi alle, fattige som rige, socialister som liberale, jyder som fynboer, bør glæde os over, at udligningsreformen gør Danmark mere lige. På ægte Robin Hood-manér. Ligesom i Sherwood-skoven.

Annonce