Annonce
OB

To OB'ere får chancen på skandinaviske landshold: Gudjohnsen og Skjelvik får chancen for debut

FC Midtjyllands Joel Andersson mod OB's Jørgen Skjelvik i Superliga-kampen på MCH Arena i Herning i oktober. Nu får Skjelvik med den snilde venstrefod chancen for at spille sig ind på det norske landshold. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Både Norge og Island har oplevet skuffelser på det seneste. Det kan give OB's Sveinn Aron Gudjohnsen og Jørgen Skjelvik spændende chancer for henholdsvis Island og Norge.
Annonce

FODBOLD: Et par af OB's spillere er blevet udtaget til nogle af de skandinaviske landshold, som i disse minutter, timer og dage sunder sig efter skuffende resultater i de afgørende internationale kampe.

Sveinn Aron Gudjohnsen har fået besked om, at han skal flytte fra U21-landsholdet til A-landsholdet, når Island onsdag skal op mod England i Gruppe A, hvor Danmark og Belgien er de andre deltagere, melder ob.dk.

Island ligger sidst i gruppen med nul point i fire kampe og møder Danmark onsdag aften klokken 20.45.

Torsdag fik Sveinn Aron Gudjohnsen 72 minutter, da det islandske U21-landshold tabte 1-2 til Italien.

Nu får Gudjohnsen muligheden for at debutere på øverste hylde, ligesom Oliver Christensen gjorde i onsdags, hvor "Gribben fra Kerteminde" fik 90 minutter, da Danmark slog Sverige med 2-0.

Annonce

Specialspiller fra Spezia

Sveinn Aron Gudjohnsen har indtil nu spillet 14 U21-landskampe og scoret fem mål. Han kom til OB i september fra italienske Spezia på en lejeaftale, som er sat til sommeren 2021.

Desuden er OB's venstrebenede back, Jørgen Skjelvik nu udtaget til at repræsentere Norge, som onsdag klokken 20.45 møder Østrig i Nations League B Gruppe 1.

Med en sejr kan Skjelvik og co. rykke på førstepladsen foran netop Østrig. De to andre hold i gruppen er Nordirland og Rumænien.

Jørgen Skjelvik har spillet syv landskampe for Norges A-landshold og debuterede tilbage i 2013 mod Danmark, oplyser OB.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce