Annonce
Odense

To OB-brande: Usikkert om samme gerningsmand står bag

9. november udbrød der brand ved OB's træningsanlæg i Ådalne. Det gik ud over en pavillon, der blev brugt til omklædning, og en del af taget på klubhuset. Arkivfoto.

Med nøjagtig et halvt års mellemrum opstod der brand ved OB's klubhus i Ådalen i Odense, og begge brande kan have været påsat. Det viser Fyns Politis foreløbige efterforskning af brandene 9. november sidste år og 9. maj i år.

- Det er samme gerningssted, og brandene er opstået på nogenlunde samme tidspunkt (sent om aftenen og om natten, red.), men om det så også er samme gerningsmand, ved vi ikke, siger Carsten Arentoft fra Fyns Politis straffelov-afdeling.

Sporene af en påsat brand var tydeligst efter branden sent om aftenen søndag 9. november 2014, da en pavillon, der blev brugt som omklædningsrum for U17-holdet brændte. Ilden nåede også at få fat i en del af taget på selve klubhuset.

Natten til 9. maj i år brændte det atter ved OB's klubhus. Denne gang opstod ilden i et affaldsskur tæt på klubhuset.

Natten til lørdag 9. maj i år udbrød der brand i et affaldsskur tæt ved klubhuset. Politiets teknikere undersøgte stedet efter branden og kan konkludere, at branden ikke er opstået på grund af for eksempel fejl i en el-installation.

- Den er opstået ved noget udefrakommende. Om det så er en forsætlig påsætning, eller om det er uhensigtsmæssig omgang med cigaretskod, ved vi ikke. Vi har ikke nogen konkrete spor at gå efter, siger Carsten Arentoft.

Men politiets overvejende teori er, at begge brande er blevet påsat, fortæller han til Fyens.dk.

Der var også brand ved OB's klubhus om aftenen søndag 11. januar i år, men denne brand menes at være opstået på grund af en fejl i en el-installation.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Assens For abonnenter

78-årig bragede ind i Dittes bil og stak af: Så fandt hun tilfældigt bilen på deres fælles værksted

Odense

Beboere kæmper med vanvidskørsel: Påvirket bilist bragede ind i vejtræ ved legeplads

coronavirus

Sådan genåbnes der løbende for rejser: Her er de fire faser

Kerteminde

Røveri mod Circle K: Mand med Netto-pose truede med 20-25 centimeter lang kniv

Annonce