Annonce
Fyn

To nye lottomillionærer på Fyn: Få din kupon tjekket - også selvom du ikke har syv rigtige

To fynske lottospillere blev lørdag aften millionærer - den ene ved at ramme de syv vindertal, den anden ved at få en af sine spillede rækker udtrukket i Danske Spils millionærgaranti. Arkivfoto: Kim Haugaard.

Harndrup/Odense: Weekendens førstepræmie i lotto på seks millioner kroner blev delt af to vindere. Den ene er fra København og har købt sin lottokupon på sin telefon, mens den anden vinder er fra Odense og har vundet på sit Plus-abonnement, hvor man spiller med automatisk hver uge.

Danske Spil kontakter selv de to vindere, der har spillet - men yderligere to heldige spillere kan gå ind i en ny uge som millionærer, fordi en række på deres lottokuponer er blevet trukket ud til Danske Spils millionærgaranti.

Den ene har købt sin kupon i SuperBrugsen i Rødekro i Sønderjylland, mens den anden kupon er solgt hos Dagli'brugsen i Harndrup. Mandag morgen havde ingen af de to vindere endnu kontaktet Danske Spil.

Men eftersom millionærgarantien udtrækkes blandt alle spillede rækker, kan man have en kupon, som er en million kroner værd, uden at man ved det. Derfor opfordrer Danske Spil til at få tjekket kuponen hos en forhandler.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce