Annonce
Odense

To nætter i træk: Nyborgvej helt spærret for gennemkørsel

Nogenlunde sådan kommer det færdige resultat til at tage sig ud på Nyborgvej, når letbanen kører. Efter planen fra slutningen af år 2020. Illustration: Odense Letbane

Indfaldsvejen skal asfalteres som led i byggeriet af Odense Letbane.

Engang om et par år - i slutningen af 2020 - bliver det muligt at køre med letbanen ud ad Nyborgvej i retning mod Odense SØ og universitetet.

Men inden da skal byens nye offentlige transportsystem anlægges, og det betyder i weekenden atter et større trafikalt indgreb - denne gang på Nyborgvej.

Af hensyn til trafikken er arbejdet planlagt til at foregå om aftenen og om natten i tidsrummet fra klokken 18 til klokken 05. I den periode lukkes Nyborgvej helt for gennemkørsel både mellem fredag og lørdag og fra lørdag aften til søndag morgen. Der spærres for gennemkørsel på strækningen på Ejby Møllevej til krydset Ejbygade/Ørbækvej, oplyser Odense Letbane i en pressemeddelelse. Bilister kan i stedet køre via Østerbæksvej og Rødegårdsvej.

Fra lørdag aften og natten i gennem skifter vejarbejdet side, og det betyder, at omkørsel skal ske ad Toftevej eller Munkerisvej.

Annonce

Husk højre vigepligt

Hvis arbejdet mod forventning ikke er afsluttet søndag morgen, så kan Nyborgvej også blive påvirket søndag aften og natten til mandag.

I øvrigt, lyder opfordringen, skal man husker sin højre vigepligt, da lyssignalerne i nærheden slukkes i perioden.

- Det betyder, at trafikanter skal holde tilbage for trafik fra højre side, skriver Odense Letbane.

Gående og cyklister skal holde øje med skiltningen i området, da der være perioder under arbejdet, hvor de ikke kan passere som vanligt. Busruter påvirkes også. Det drejer sig om rute 41-42, 91 og 195, oplyser Fynbus på sin hjemmeside.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Fundet skyldig: 42-årig mand udnyttede dement 91-årig kvinde til sex på plejehjem

Odense

Jeppe Aakjær eller Bendt Bendtsen

Annonce