Annonce
Kerteminde

To mistænkelige mænd på spil ved gårdbutikker: Sybergkvæg fik uventet besøg

Annonce

Tårup: - Det er altså for frækt. Skide være med motorsaven. Den skal vi selvfølgelig bruge til andre opgaver, men det er bare det, at man kan være så fræk, konstaterer Lene Gommesen efter, at hun søndag eftermiddag fik stjålet en motorsav.

Ved klokken 17.30-tiden søndag kørte en tyskindregistreret, mørk BMW med to mænd i ind på gårdspladsen på Tårup Bygade ved Mesinge, hvor Lene Gommesen bor sammen med sin familie, og hvor hun driver virksomheden Sybergkvæg sammen med sin mand, Peter Bisgaard

Kort før bilen kørte ind på gårdspladsen, havde Lene Gommesen fået sin mor på besøg.

- Min mor taler med de to mænd. De kan hverken tale tysk eller engelsk, men spørger efter en gårdbutik. Min mor siger, at der er lukket, og de må komme igen torsdag, hvor der er åbent igen.

Mændene spørger igen efter gårdbutikken, men Lene Gommesens mor slår igen fast, at butikken er lukket.

- Vi skal jo ikke til at have åben for at have dem ind, siger Lene Gommesen og fortæller, at mændene går hen og taler med de dyr, som gården har stående - nogle kyllinger og nogle geder.

- Det må de jo gerne. Det er der ikke noget i, og det lægger min mor heller ikke noget i. Hun ser, at de går op til deres bil, som holder parkeret langs vores bygning, og så går hun ind og tror, at de kører igen.

Annonce

Væk var motorsaven

Lene Gommesen havde set og hørt, at bilen kom. Sybergkvæg har tidligere haft besøg, hvor det har været meget godt lige at tage et billede af nummerpladen, men det besluttede hun sig for ikke var nødvendigt.

Et kvarter efter går hun om bagved og finder ud af, at den motorsav, som naboen havde lånt og havde stillet fra sig der efter at have beskåret sin hæk, nu var væk.

- Så tænkte jeg: Det er sgu for frækt.

Kort efter lavede hun et opslag på facebook, hvor hun fortalte, hvad der var sket.

Herefter blev hun ringet op af flere, der havde set bilen og de to mænd.

Flere af dem, der tager kontakt til hende, fortæller, at de to mænd også har været på spil hos dem. De fortæller, at der er stjålet jordbær, og en pengekasse er også blevet ødelagt i en vejbod.

Også ved Nybro Frugts gårdbutik har mændene været forbi og er her blevet fanget på gårdbutikkens overvågningskamera. Tina Nybro, som er medindehaver af plantagen, kan dog ikke ikke sige noget om, om mændene også her tog noget med sig fra gårdbutikken.

Nybro Frugt har nu videregivet billederne af de to mænd til Sybergkvæg, som har givet dem videre til Fyns Politi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce