Annonce
Sydfyn

To millioner skal ud at arbejde: Nu er der åbent for ansøgninger til Genstart Svendborg

Svendfest bliver der ikke noget af denne sommer. Men andre, mindre kulturelle arrangementer skulle gerne kunne tage form med pengene fra Genstart Svendborg. Arkivfoto: Andreas Bastiansen
Svendborg Kommune og SEAF er klar til at modtage ansøgninger om penge til kulturprojekter, der kan bidrage til at sætte gang i både Svendborg og resten af kommunen denne sommer.
Annonce

Svendborg: Der skal gang i Svendborg oven på corona-stilheden. Til det formål har Svendborg Kommune og Sydfyns Elforsynings Almennyttige Fond (SEAF) som bekendt afsat hver en million kroner, og nu er der åbent for ansøgninger om at få andel i puljen.

Pengene er afsat til at understøtte initiativer til aktiviteter inden for kultur- og fritidslivet i hele kommune. Og nu skal pengene hurtigst muligt ud at arbejde i den kommende sommer.

- Jeg håber, at de to millioner kroner, der nu ekstraordinært bliver sendt ud til at understøtte kulturelle arrangementer af enhver art, betyder, at vi kommer til at opleve en levende kommune til sommer. Også selv om mange af de arrangementer, der var på tegnebrættet før corona-krisens indtog, nu er aflyst, siger borgmester Bo Hansen i en pressemeddelelse.

Puljen er tiltænkt kulturaktører, foreningslivet, virksomheder, institutioner og ander, der har lyst til at søsætte oplevelser for både borgere og turister, og de første ansøgninger er allerede landet. Men der er plads til flere. Ansøgninger kan sendes til genstartsvendborg@outlook.dk, og de vil løbende blive vurderet af styregruppen bag puljen, som består af repræsentanter fra byrådet og SEAF, og pengene vil komme til udbetaling hurtigst muligt.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Kirsebærfestival og aftenkoncerter: Boliger til 5-10 mio. kr. får ikke særstatus

Kerteminde

At blive voksen

Odense

Politichef om drabssagen fra Egeparken: - Det er for tidligt for os at melde ud, hvad der præcis er sket

Danmark

Udenlandske turister fravælger Danmark: Venstre opfordrer til at fjerne seksdages-regel omgående

Nordfyn For abonnenter

Min sommer uden: Mette og Carsten må undvære Roskilde og Skanderborg festival - nu står deres foodtruck på Bogense Havn hele sommeren

Annonce