Annonce
Fyn

To mænd fængslet efter kæmpe politiaktion: 40 pistoler fundet i Aarslev

Arkivfoto: Michael Bager
To mænd på 22 år og 35 år blev fredag eftermiddag ved Retten i Odense varetægtsfængslet for våben- og narkobesiddelse under særligt skærpende omstændigheder. Anholdelserne var en del af en kæmpe aktion på flere fynske adresser.

Fyns Politi ransagede i samarbejde med Særlig Efterforskning Øst fredag 18 adresser på Fyn. Det førte til et massivt våbenfund og 14 anholdelser.

To af de anholdte mænd på henholdsvis 22 år og 35 år blev fredag eftermiddag klokken 14 fremstillet i et lukket grundlovsforhør ved Retten i Odense. Selvom grundlovsforhøret blev lukket af hensyn til den videre efterforskning, fik de fremmødte fra pressen lov at høre sigtelserne blive læst op.

Ifølge sigtelsen blev den 35-årige anholdt på Nettolageret på Industrivej i Aarslev sammen med flere medgerningsmænd, hvor der blev fundet ikke mindre end 40 pistoler, heraf 13 af mærket Glock 25, samt mere end 10 kilo amfetamin med det formål at sælge det videre.

Den 22-årige blev sigtet for besiddelse af to pistoler af ukendt mærke samt en tilhørende lyddæmper, der blev fundet i hans bil kort før grundlovsforhøret.

Begge mænd er desuden sigtet for besiddelse af 20 kilo amfetamin.

Begge nægter de sig skyldige, og ingen af dem ønskede at udtale sig i sagen. De blev begge senere fredag eftermiddag varetægtsfængslet frem til den 11. oktober.

Desuden vil yderligere seks personer lørdag blive fremstillet i grundlovsforhør, og her vil Anklagemyndigheden også bede om lukkede døre.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

Kendt Odense-advokat i dobbeltrolle: Gav sig selv millionhonorar fra velgørenhedsfond

Annonce