Annonce
112

To kørt på OUH: Slingrende kørsel endte med frontalt sammenstød

Politiet mistænker en bilist for spirituskørsel efter et færdselsuheld nord for Otterup tirsdag aften. En kvinde blev fastklemt og måtte køres til undersøgelse på Odense Universitetshospital.

Otterup: En 59-årig kvinde og en 32-årig mand, begge fra Otterup, blev tirsdag aften kørt til Odense Universitetshospital efter et færdselsuheld på Krogsbøllevej nord for Otterup. Der er mistanke om, at manden kørte bil i spirituspåvirket tilstand.

Ifølge vagtchef hos Fyns Politi Ehm Christensen fortalte et vidne, som havde kørt bag mandens bil, at den havde slingret, før den på et tidspunkt svingede helt over i den modsatte vognbane. Samtidig kom den 59-årige kvinde kørende i sin bil imod manden, og de to biler stødte frontalt sammen.

- Vi har bedt om at få blodprøver af manden, siger Ehm Christensen, som endnu ikke har et resultat af blodprøverne.

Kvinden var efter sammenstødet klemt fast i sin bil og måtte hjælpes ud, hvorefter hun blev kørt til OUH for at blive nærmere undersøgt. Umiddelbart har vagtchefen ikke melding om, at nogen af de involverede skulle være kommet alvorligt til skade.

Annonce
De to biler, der var impliceret i færdselsuheldet dagen derpå. Foto: Henrik Larsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1995: Mand anholdt for ni sexoverfald i Odense

1995 Kriminalpolitiet anholdt kort før kl. 21 i aftes en 37-årig mand fra Odense, som foreløbig mistænkes for at være gerningsmand til ni sexoverfald på kvinder i Odense. Manden, der havde set tv sammen med nogle bekendte, ringende ved 19.30-tiden selv til politiet og fortalte, at det var ham, der onsdag cyklede ind i en 17-årig skolepige på cykelstien bag Haustrups Fabrikker. Han havde genkendt sig selv efter det signalement, som TV 2 havde sendt ud i Nyhederne kl. 19. Den 37-årige tilstod, at det var ham, der havde påkørt den 17-årige pige, men at der var tale om et færdselsuheld. Ifølge pigens forklaring havde den anholdte indhentet og væltet hende på cykelstien men stak af, da hun skreg op. 1970 De to unge odenseanere Peter Sindberg og Bjarne Hildebrandt, der stod som arrangører af beatkoncerten med Jethro Tull i Fyens Forum i fredags, præsenterer en ny koncert allerede på lørdag med den københavnske trio Young Flowers og guitaristen Peter Thorup, der er tidligere medlem af gruppen Beefeaters. Efter forhandling med teaterchef Kai Wilton gennemføres koncerten på Odense Teater som en ”Midnight Session”, der begynder kl. 23.30 og foruden Young Flowers også byder på Otte Franckers kvartet. I øvrigt ligger det nu fast, at den engelske beatgruppe Procul Harum giver koncert i Odense den 19. februar. Koncerten arrangeres i samarbejde med impressario Steen Wittrock. 1945 I Middelfart udviklede der sig rene skandalescener, da kommunen i går åbnede for salget af de kommunale tørvereserver. Praktisk talt alle husstande i byen søgte at sikre sig de tre sække med 40 kilo tørv, som der kunne udleveres, og der opstod vildt slagsmål for at komme frem til udleveringsstedet. Den voldsomme tilstrømning kom helt bag på kæmnerkontoret, der inden for et angivet tidsrum havde åbent for salget. Kvinder og mænd i hundredvis løb storm mod rådhuset, og i løbet af få øjeblikke var alt kaos med råb og skrig fra menneskemængden, hvor der blev puffet og slået med knytnæver. En dame besvimede og en mand fik sin hånd så stærkt læderet, at han måtte under lægehandling.

Fyn

Opsang til regeringen: Det haster med at afværge trængsel på Lillebælt

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];