Annonce
112

To indbrud på samme vej i Ullerslev: Alarm stoppede tyve ved det ene

Genrefoto: Michael Bager

Ullerslev: Lærkevej i Ullerslev blev ramt af intet mindre end to indbrud onsdag eftermiddag.

Det første fandt sted omkring klokken 15. Et stuevindue blev brudt op med et koben, og tyvene har derefter gennemrodet skuffer i stuen. De slap fra gerningsstedet med smykker.

Det andet indbrud fandt sted få timer senere, mellem 17.30 og 19.37. Denne gang blev døren til en udestue brudt op med et koben, hvilket aktiverede hjemmets alarm. Kvinden, der anmeldte indbruddet, formoder, at gerningsmændene blev skræmt af alarmen, for der blev ikke stjålet noget.

Hun har fortalt til Fyns Politi, at hun så en hvid stationcar af ukendt mærke og model køre rundt i kvarteret omkring gerningstidspunktet. Fyns Politi har ikke flere detaljer om bilen.

Selvom det kan virke mistænkeligt, at der er indbrud på samme vej inden for et kort tidsrum, så ser Fyns Politi i udgangspunktet ikke nogen sammenhæng mellem sagerne.

- Umiddelbart efterforsker vi ikke indbruddene som sammenhængende, men det er klart, at når de ligger så tæt, er det noget, vi har for øje, fortæller vagtchefen hos Fyns Politi.

Begge indbrud blev anmeldt torsdag.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme For abonnenter

Gamle nyheder, 1994: 47 husmødre fra Vester Hæsinge kørte galt

1994 47 medlemmer af Vester Hæsinge Husmoderforening fik i går formiddag en grim forskrækkelse, da den udflugtsbus, som de var passagerer i, løb løbsk, fordi bussens fører pludselig sank død om bag rattet. Den førerløse bus fortsatte ind på en markvej og væltede om på siden med bagenden hængende ud over en to meter dyb grøft. To passagerer blev lettere kvæstet og kørt til Aabenraa Sygehus, men det kunne være gået langt værre, siger den vagthavende hos Haderslev Politi. Bussen var på vej fra Vester Hæsinge til Møgeltønder, da ulykken skete. De forskrækkede passagerer kunne ikke komme ud af bussen, men måtte vente på assistance fra Falck, der ved hjælp af en stige fik passagerne ud. 1969 - Jeg er helt på det rene med, at det er et spring ud i det uvisse, og ikke mindst derfor er jeg lykkelig for, at teaterchef Kai Wilton er indstillet på, at jeg kommer tilbage, hvis jeg ”brænder fingrene”. Det siger skuespillerinden Lone Helmer, der har fået orlov fra Odense Teater med udgangen af denne sæson for at prøve kræfter med nye opgaver i København. Lone Helmer, der kom til Odense Teater for syv år siden, har været en af teatrets flittigst benyttede skuespillerinder. Hun mener, at det vil være afgørende for hendes videre udvikling, at hun får lejlighed til at arbejde i andre ensembler og med andre instruktører. Der har allerede været bud efter hende fra både tv og filmselskaber. 1944 Opførelsen af de 340 bunkers, som vi skal have i Odense, skrider kun langsomt fremad. Det går ganske godt med støbningen af cementskelletterne, men der er store vanskeligheder med at få inventaret i orden. De sidste dage har arbejdet på de ellers fuldførte dækningsrum ligget stille, fordi der er opstået diskussion om, hvorvidt der skal være fire eller færre elektriske lamper i hvert rum. Driftsbestyrer Westergaard, Randers Elektricitetsværk, har over for Statens Civile Luftværn protesteret mod opsætning af fire lamper, hvilket han hævder er spild af materialer, da man kan nøjes med mindre. Da spørgsmålet er aktuelt for hele landet, vil Elektricitetsværkernes Forening behandle sagen.

Erhverv

Plads til 1000 ansatte: Pensionsselskab investerer 381 millioner kroner i kæmpestort kontorbyggeri ved SDU

Kerteminde

Apoteksejer dropper udbringning: - Vi får 5,49 kroner for at levere en æske medicin

Odense

2000 indviede julefestival i Odense

Annonce