Annonce
Kerteminde

To hunde løb væk - en er fundet: Har du set gravhunden Jonna

Gravhunden Jonna. Foto: Lene Gommesen

Tårup: Lene Gommesen, der sammen med sin mand driver Sybergkvæg ved Tårup, har sat den store eftersøgning igang, efter parrets to gravhunde onsdag løb hjemmefra.

- Vores port var blæst op. Derfor kunne de komme ud, fortæller Lene Gommesen.

Hundene er før løbet hjemmefra, men har selv fundet hjem. Da de ikke var tilbage på matriklen fredag, satte parret en eftersøgning igang.

- Vi fandt den ene ved Over Kærby lørdag formiddag, siger Lene Gommesen.

- Men vi mangler stadigvæk den anden, og nu er det lidt kritisk, for vi ved ikke hvor længe, den kan klare sig. Nu er det heldigvis ikke en hård vinter, og der er vand at finde derude, men vi er bekymret for, at den sidder og trykker sig et sted.

Parret har slået efterlysningen op på facebook, hvor den er delt over 1000 gange. De har haft fat i både politiet og Falck og fået en trykker til at lave plakaer og flyers.

- Og vi har 15-18 personer i gang med at lede, siger Lene Gommesen.

- For det skal være inden for de næste par dage, at hun bliver fundet, ellers tror jeg ikke, vi finder hende i live, siger Lene Gommesen.

Har du set gravhunden, der lyder navnet Jonna, kan Lene Gommesen kontaktes på telefon: 2729 0077.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Takker politiet: Gydas skizofrene søn truede hende med samuraisværd og barrikaderede sig i huset

Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1970: Odense Kommune bliver større i morgen

1995 Danmarks første elektroniske markedsplads åbnede i går for kunderne. Efter en lang sej fødsel er Diatel-netværket nu klar med en række tilbud til pc-ejere. For eksempel kan man sidde foran sin skærm og bestille teaterbilletter, lave sine bankforretninger, købe ind, læse Den Blå Avis eller se det seneste døgns nyheder. 30 forskellige tjenester er der indtil videre at vælge imellem på Diatel, der officielt blev søsat af forskningsminister Frank Jensen (S) med et tryk på den rette knap på tastaturet. Det er TeleDanmark/ Jydsk Telefon, Kommunedata og Girobank, der ejer Diatel. Derudover har dagbladene Jyllands-Posten og Politiken poster i bestyrelsen med ret til senere at købe sig ind i selskabet. 1970 Fra i morgen er Odense Storkommune en kendsgerning. I eftermiddag kl. 14 holdt det nyvalgte byråd sit konstituerende møde, hvor borgmester Holger Larsen som rådets ældste medlem bød de 28 andre medlemmer velkommen og derefter ledede valget af borgmester. Det blev som ventet Holger Larsen, der blev genvalgt med 15 stemmer (14 socialdemokratiske og folkesocialisten Alfred Andersen). Ingen andre kandidater var opstillet. Der foretoges valg af magistrat, der består af borgmesteren og fire rådmænd. Magistraten har borgmesteren som formand og består af rådmand Poul Nielsen, Bellinge, rådmand Jens Helbak, Odense, rådmand C. Jeppesen, Næsby og Lennart Larson, Pårup. 1945 Efter de begivenheder, der er sket i den senere tid, skulle man tro, at en flyvervarsling nu blev mødt med større alvor end nogen sinde tidligere. At dette ikke er tilfældet, kunne man opleve i går eftermiddag, da sirenerne kl. 15 forkyndte, at der kunne ventes overflyvning. I de første minutter, hvor sirenerne lød, var der en del mennesker, der søgte hjem eller i tilflugtsrum. Men det varede ikke længe, efter at sirenerne var blevet tavse, før der igen var børn på gaden og folk, der kom ud for at se, ”om der skete noget”. På et vist tidspunkt under varslingen var der samlet op mod et par hundrede mennesker på fortovet og kørebanen uden for det offentlige tilflugtsrum i Bryggergårdens kælder.

Odense For abonnenter

Forarget rådmand om ulovlig udlejning af boliger: - Det hører ingen steder hjemme

Danmark

Liveblog: Ældre og sårbare får gratis vaccination mod lungebetændelse

Annonce