Annonce
GOG

To GOG-spillere testet positive for corona

En positiv corona-test har sendt GOG målmand Søren Haagen i knæ. Også fløjen Kasper Kildelund er smittet. Foto: Ole Nielsen/Ritzau Scanpix
Veteranmålmanden Søren Haagen og højrefløjen Kasper Kildelund er gået i omgående isolation efter at være testet positive for corona.

HÅNDBOLD:  GOG's ligatrup er ramt af corona. Således er veteranmålmanden Søren Haagen og højrefløjen Kasper Kildelund testet positive.

Det skriver klubben på sin hjemmeside.

Søren Haagen mærkede symptomer på smitten onsdag aften, og torsdag formiddag blev han testet privat. Nogle timer senere kom resultatet - Haagens prøve var positiv.

Annonce

Det betød, at GOG's træningspas torsdag blev aflyst og erstattet af coronatest af samtlige spillere. Og den test viste altså, at også Kasper Kildelund er smittet.

Begge smittede spillere er omgående gået i isolation, står der på hjemmesiden

- Vi vidste godt, at der var en mulighed for, at det også kunne ramme os. Lige som det har ramt mange andre. Det er selvfølgelig synd for de to spillere, og det er da irriterende. Men vi håber, vi har bremset smittespredningen i tide ved at reagere hurtigt, lyder det fra GOG's cheftræner Nicolej Krickau på hjemmesiden.

GOG spillede tirsdag aften mod Rhein-Neckar Löwen fra Bundesligaen i EHF European League, og spillerne havde derfor fri onsdag. Men det store spørgsmål er selvfølgelig, om Søren Haagen og/eller Kasper Kildelund allerede var smittet under kampen.

U-landsholdsmålmand klar

GOG-truppen skal efter planen træne fredag mellem kl. 10 og 12 som optakt til lørdagens ligakamp hos Lemvig-Thyborøn Håndbold. Både en eventuel træning og kampen i Lemvig bliver selvfølgelig uden Søren Haagen og Kasper Kildelund. Det gør GOG's fjerde kamp i EHF European League på tirsdag hos Trimo fra Slovenien også.

GOG er i forvejen presset af mange skader.

På målmandsposten bliver u-landsholdsmålmand Matthias Rex indkaldt som supplement til islandske Viktor Gisli Hallgrimsson.

GOG ligger nummer to i ligaens grundspil - ét point efter Aalborg Håndbold. Men fynboerne har én kamp i baghånden.

I EHF European League har GOG med én sejr og to nederlag behov for point.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce