Annonce
Nordfyn

To gange Falch i Bogense Kirke

Mathilde og Michael Falch optræder sammen i Bogense Kirke mandag den 28. oktober. Arkivfoto: Rumle Skafte
Overskuddet fra kirkekoncert med Mathilde og Michael Falch går til reparation af Castor, der skal have udskiftet rådne planker.

Bogense: Hun har udgivet fire albums og optrådt live med sin musik i 10 år.

Han har været en markant del af den danske rockscene siden slutningen af 1970'erne, skrevet bøger og medvirket i film og tv-serier.

Begge bærer de efternavnet Falch, og nu har Mathilde og Michael - endelig, vil mange sikkert sige - besluttet sig for at optræde sammen på en akustisk kirketur, hvor de sammen synger sange fra begges sangkatalog.

Mandag den 28. oktober klokken 19.30 kan far og datter opleves i Bogense Kirke ved en koncert arrangeret i fællesskab af Bogense Kirke og Castors Venner.

Det betyder, at overskuddet går til at få Castor i form igen. For da det gamle træskib kom på værft for at blive repareret efter branden i sensommeren sidste år, viste det sig, at der er behov for at udskifte rådne planker, en reparation, der bliver væsentlig dyrere end udbedringen af brandskaderne.

Ved koncerten kan publikum forvente, at de to kunstnere vil fortolke nogle af de både smertelige og livsbekræftende sange, som de hver for sig har skrevet. Sange om misbrug, svigt og tro, emner som både Mathilde og Michael Falch kender til.

Billetter til koncerten i Bogense Kirke købes for 280 kroner via Ticketmaster, og hvis der stadig er ledige billetter den 28., kan de også købes ved døren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg For abonnenter

Massiv jordforurening nej tak: Flertal i Nyborg Byråd vil ikke købe den forurenede Lynfrosten-grund

Danmark

Drop sommerferien til sydens sol: Regeringen fraråder rejser udenfor udvalgte nabolande

Annonce