Annonce
Assens

To er sigtet for brandstiftelse efter brand i opslagstavle ved Assens Næs

Onsdag eftermiddag opstod der brand i en toiletbygning ved Assens Næs. Foto: Katrine Becher Damkjær
Annonce

Assens: En båd til salg, en magasinholder i metal og et sodet hul. Det er, hvad du finder på Assens Sejlklubs opslagstavle, der hænger i e offentlig toiletbygning ved Assens Næs.

Onsdag eftermiddag opstod der en mindre brand i bygningen. Skaderne er til at overse, siger Freddy Nielsen, som er driftschef hos Assens Kommunes entreprenørgård, der har ansvaret for toiletbygningen.

- Der er brændt et lille hul, måske 10 gange 10 kvadratcentimeter, så der er ikke sket store skader. Men det var godt, ilden blev slukket, for det er et træhus, siger Freddy Nielsen, der har svært ved at forestille sig, hvordan gerningsmændene har brændt hullet højt oppe på opslagstavlen.

Annonce

Satte ild til brochurer

Milan Seyfabad, der er politikommissær ved Fyns Politi, fortæller, at politiet rykkede ud til branden onsdag på baggrund af en anmeldelse.

- Vi var hurtigt fremme og finder to personerne, som har sat ild til nogle brochurer, og de er blevet sigtet, siger Milan Seyfabad.

Han ønsker ikke at oplyse gerningsmændenes alder, men fortæller, at de ingen relation havde til sejlklubben, som ligger ved toiletbygningen. Næste skridt er nu at finde ud af, hvorfor gerningsmændene satte ild til brochurerne.

Det er noget, vi skal have undersøgt nærmere, siger Milan Seyfabad.

Det er et lille hul, men branden har udviklet meget røg, vurderer Assens Kommunes driftschef, Freddy Nielsen. Foto: Kenneth Sulstad Hansen

Politiet troede først, at det var sejlklubbens lokale, der havde været ild i. Men sejlklubben har kun noget at gøre med opslagstavlen, ikke selve bygningen, fastslår formand i Assens Sejlklub, Per Smith.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Tre personer anholdt for afbrænding af statsministerdukke: En mistænkt er stadig på fri fod

Annonce